Aeroterma electrica cu efect semineu Argo Pepita – Review si specificatii tehnice

      Daca vrei sa completezi aspectul de interior al casei tale cu un dispozitiv eficient atat din punct de vedere al caldurii oferite cat si ca design, iti recomand aeroterma electrica cu efect de semineu, Argo Pepita. Aceasta este capabila sa reproduca efectul de semineu si al focului care arde la interior, impactul vizual fiind apropiat fata de cel din realitate. 

     Este un aparat care se foloseste la nivelul podelei, un avantaj destul de important daca e sa ne ghidam dupa fizica care precizeaza ca mare parte din caldura este stationara la nivel de tavan, jos fiind mult mai frig. Are o putere de aproximativ 1500 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin grila de aerisire din partea frontala. Puterea sa de 1500W este suficient de mare pentru a incalzi cu succes orice camera (cu usa inchisa) din cadrul unui apartament de bloc. Ai la dispozitie 2 niveluri de putere: 750 W (Eco) si 1500 W (Confort). Prin apasarea butonului Turbo, convectorul va distribui mai rapid volumul de aer cald in incapere. Rezistenta elementului de incalzire creste brusc atunci cand acesta ajunge la o anumita temperatura (T max). Rezistenta ceramica (PTC-Positive Temperature Coefficient) ofera posibilitatea de autoreglare a caldurii si, automat, a consumului energetic. Gratie acestei caracteristici speciale (variatia rezistentei in functie de temperatura) nu este necesar niciun tip de reglare a temperaturii si niciun sistem suplimentar de securitate pentru a controla temperatura si a permite economii semnificative de energie.

     Este recomandata pentru incaperi de pana in 50 de metri cubi. Protectia anti rasturnare iti va asigura o stabilitate buna dar si o oprire instantanee a aparatului pentru a preveni astfel incidente neprevazute. Deasemenea in cazul depasirii limitei de caldura emisa se va activa automat protectia la supraincalzire.

Recomandare:

       Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, o aeroterma performanta de la Argo, disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


       Daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de semnificativa zilele acestea: Verifica pret redus

 

Aeroterma electrica cu efect semineu Argo Pepita, 1500 W, 2 trepte de putere, Protectie PTC

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *