Scaun de birou ergonomic Kring Walter pret si specificatii de design

     Scaunul Kring Walter este un scaun directorial care bifeaza trei criterii esentiale: functionalitate, inovatie si estetica. Este un scaun mobil care asigura prestanta si confort chiar si in cazul unei utilizari indelungate.

Scaun de birou ergonomic Kring Walter, cu tetiera, Negru

 

    Spatarul inalt si ondulat impreuna cu pernele moi, tapitate cu material textil, ofera un suport uniform pentru a preveni durerile de spate, gat si pentru a creste eficienta la locul de munca. Bratele sunt buretate pentru a distribui greutatea uniform si pentru a reduce presiunea asupra coatelor.

 

    Pistonul cu gaz ofera un bun reglaj al inaltimii sezutului, lucru care ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a picioarelor si genunchilor, iar mecanismul de tip fluture permite balansul scaunului si regleaza forta de balans. Produsul este livrat demontat, iar in interiorul cutiei se gasesc ghidul si materialele necesare asamblarii.

 

     Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Sistemul de deplasare format din 4 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 17.3 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema.

 

Recomandare:

 

         Scaunul de birou ergonomic Kring Walter este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

        Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou ergonomic Kring Walter, cu tetiera, Negru

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *