Casti audio cu banda MTX iX1 pret si specificatii tehnice

      Daca esti in cautarea unor casti performante care sa ofere un sunet de calitate la cel mai bun pret de pe piata atunci castile audio cu banda MTX iX1 reprezinta alegerea perfecta. Si asta de ce? pentru ca sunt foarte comode, materialele din care sunt realizate sunt de buna calitate iar cupele castilor au o arie de acoperire foarte buna izoland bine fonic de exterior ca muzica care o asculti sa o se auda si in jurul tau. Acestea sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor multimedia ce poseda un jack de 3.5 putand fi conectate la laptop/pc, telefon mobil sau chiar televizor.

     Firul de conectare este dotat si cu limitator in volum, astfel ca nu vei fi limitat de fiecare data sa accesezi device-ul audio pentru a regla sunetul. Bass-ul foarte puternic, sunetul clar nedistorsionat chiar si la volum maxim si frecventa de raspuns foarte buna cuprinsa intre 10Hz-25Khz fac din aceste casti gadget-ul preferat atat acasa cat si in plimbari sau calatorii.

      Si in plus de asta, in functie de preferinte, poti alege perechea potrivita care sa fie de culoare rosie, neagru, alb sau roz.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca vrei sa te orientezi catre o pereche de casti ce ofera un sunet bun la un pret la fel de bun: Verifica oferta pret

     Daca ai noroc, zilele acestea le poti achizitiona la reducere de pret, fiind incluse in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount de 70%: Verifica pret redus

 

Casti audio cu banda MTX iX1, tip DJ, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *