Statie de calcat Electrolux EDBS2300 pret si specificatii tehnice

       Experimenteaza calcatul rufelor modern alaturi de o statie de calcat profesionista asa cum este si Electrolux EDBS2300. O statie destul de accesibila ca pret, cu multe atuuri in ceea ce priveste reglajul termic minutios, accesibil oricarui utilizator. Materialele folosite in constructia statiei sunt un mix din policarbonat si plastic rezistent termic, intr-o nuanta alb/rosu.

       Puternica si sigura, statia de calcat Electrolux EDBS2300 reprezinta o alegere interesanta daca vrei sa beneficiezi de aportul unui de de abur consistent care sa iti usureze treaba cu rufele proaspat spalate. Tot secretul consta in talpa acesteia din inox care este optimizata pentru a oferi un debit de abur suficient de mare astfel incat cutele cele mai dificile sa dispara cu usurinta. Aluneca foarte usor pe tesatura si asigura un calcat rapid si usor. Deasemena sistemul integrat cu ThemoBlock face ca aceasta sa fie gata pregatita pentru a fi folosita la capacitate maxima in maxim 1 minut si 30 de secunde.     

       Sistemul avansat cu aburi ridica presiunea pana la 4 bari, un nivel foarte ridicat pentru o patrundere eficienta a aburului in tesatura. Este suficient sa calci hainele pe o singura parte ca acestea sa arate impecabil, fara urme de cute. Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 75 g/min de abur. Aceasta cantitate de abur este variabila si poate fi selectata cu ajutorul unui potentiometru pozitionat in zona panoului de comanda. Capacitatea rezervorului de apa este de 0.9 litri.

      Pentru tricouri si camasi este recomandat folosirea modului pulverizare spray care elibereaza o cantitate de abur mai mica, pentru a nu pata cu apa hainele din tesatura subtire. Talpa aluneca foarte usor pe toate tipurile de materiale si are o geometrie triunghiulara, asigurand astfel o buna stabilitate. 

      Functia anti-calcar se activeaza automat la un interval de timp prestabilit pentru a curata integrat angrenajele de la interior astfel incat buna functionare sa nu fie perturbata.
        
Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       O poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Statie de calcat Electrolux EDBS2300, Talpa Inox, 2300 W,0.9 l, 75 g/min, Alb/Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *