Samsung Galaxy A5 (2017) cel mai bine vandut telefon mobil la eMag

      Samsung Galaxy A5 (2017) este perpetuu continuarea modelului A5 care a aparut pe piata de mai bine de 2 ani, dar a suferit in timp mai multe modificari atat la capitolul hardware cat si design. Acesta a fost lansat prima data in 2015, urmand apoi seria A5 din 2016 si acum cea mai noua versiune, 2017, adaptata la noile cerinte. Un model destul de bine vazut pe piata, iar acest lucru vine sa reconfirme prin numarul mare de unitati vandute de la lansare.  

        Noul Samsung Galaxy A5 este astfel construit dintr-o carcasa din metal, este subtire si are ambele fete acoperite cu geam rezistent Gorilla Glass 4. Device-ul in mod clar este inspirat dupa seria S7 care a avut mare succes la public. Este o mare diferenta intre modelul 2016 si varianta de anul trecut. Pentru un utilizator normal care isi doreste un smartphone aratos, performant si accesibil consider ca noul model este o varianta de luat in seama.

        Aceasta vine si cu suport Dual SIM, este compatibil cu retele 4G LTE si ruleaza cu succes sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Functia Allways-On prezenta pe telefoanele de top Samsung a fost inclusa si pe modelele Galaxy A. La baza ecranului lui Galaxy A5 (2017) sunt dispuse doua taste capacitive si un buton fizic. Butonul fizic ascunde cititorul de amprenta. Tot aici in partea de jos se gaseste zona de acces incarcator si iesirea jack pentru audio.

        Display-ul este un Super Amoled capacitiv ce masoara in diagonala 5.2 inchi, dimensiunea ideala pentru jocuri, filme online sau navigare internet. Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Octa Core tactat la frecventa de 1.9 Ghz, memoria RAM de 3 Gb si spatiul de stocare de 32 Gb extensibil prin atasarea unui card microSD (maxim 256 Gb). 

        Camera foto principala are un senzor de 16 MP si este dotata cu functii speciale cum ar fi autofocus, detectie fata panorama etc. Camera foto de pe fata are un senzor de 16 MP. Sta bine si din punct de vedere al conectivitatii suportand retele internet prin Wi-Fi, GPS si transfer fisiere prin bluetooth. 

        Acumulatorul de capacitate mare 3000 mAh iti va oferi o autonomie de functionare de pana la 24 de ore in conditii de utilizare medie. Acumulatorul telefonului este compatibil cu tehnologia de incarcare rapida care permite folosirea unui cablu de date reversibil.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitorul tau telefon sa nu fie prea scump, sa fie a unui brand celebru care sa ofere suficiente dotari tehnice de nivel inalt: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *