Centura abdominala Beurer EM35 pret si specificatii tehnice

      Centura abdominala Beurer EM35 este solutia perfecta de remodelare a corpului, fiind o optiune interesanta daca doresti sa ai din nou un corp de invidiat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa abuzezi cu mesele. Vor aparea rezultate cu siguranta  doar daca mentii in acelasi timp un regim alimentar care sa combine efortul depus cu doza de energie optima pe care trebuie sa o extragi din mesele zilnice. 

      Centura abdominala Beurer EM35 foloseste ca tehnica electrostimularea musculara care reprezinta o contractie musculaturii obtinuta in mod artificial, cu ajutorul impulsurilor electrice. Asadar centura abdominala electrostimulatoare va indruma sa faceti primii pasi pentru tonifierea musculaturii dreptilor abdominali. ATENTIE!! , nici un aparat din lume nu va v-a scapa de grasimea de pe abdomen, pentru ca inca nu s-a inventat! Ce avantaje are centura abdominala electrostimulatoare:

–       ajuta la tonifierea musculaturii dreptilor abdominali cu efort minim cu ajutorul impulsurilor electrice. Puteti obtine acest lucru in timp ce stati pe canapea la televizor, la job sau in timp ce conduceti masina. In felul acesta economisiti timp pretios pe care puteti sa-l folositi in alt scop!

–       Centura abdominala electrostimulatoare va ajuta la tonifierea si refacerea musculaturii dreptilor abdominali dupa diferite traume : accidente, operatii de cezariana, etc

–       Cu ajutorul centurii abdominale electrostimulatoare va puteti tonifia musculatura abdominala chiar daca aveti diferite afectiuni ale coloanei vertebrale (hernii, lordoze, cifoze) care va pun in imposibilitatea de a va lucra musculatura abdominala la aparatele de fitness din cadrul salilor de profil.

    Folosirea centurii abdominale electrostimulatoare in combinatie cu un stil de viata sanatos va dubla progresele dumneavoastra!

Recomandare:

         Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Centura abdominala Beurer EM35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *