Robot de bucatarie Bosch MCM4200 pret si specificatii tehnice

       Te bucuri de un ajutor nesperat din partea robotului de bucatarie Bosch MCM4200, un adevarat maestru care te va ajuta cu lucrurile migaloase la bucatarie, asa cum nimeni altul nu va reusi.  Stim cu totii cat este de greu atunci cand vii de la munca si nu mai ai deloc mancare in frigider, moment in care iei decizia ca e cazul sa gatesti ceva pentru tine si intreaga familie. Mai rau este atunci cand nu ai pe cine te baza sa te ajute, lucru care face ca intreg procesul de gatire sa dureze mai mult.

      Poti spune de acum ca cu noul robot de bucatarie Bosch MCM4200 il vei putea lua ca si asistentul tau deoarece stie sa faca o multime de lucruri. Datorita liniilor aerodinamice ale partilor componente, robotul reprezinta inca un exemplu evident de inalt profesionalism al designerilor marcii Bosch. Ledul luminos, incorporat in butonul de comanda al robotului la o comutare lina a vitezelor se aprinde cu o culoare rosie vie detaliu distinctiv al tehnicii de uz casnic Bosch.

      Constructia aparatului este una foarte solida, este realizat in mare parte din inox, lucru care ii da acestuia o rezistenta aparte. Forma aparatului nu este una definita complet, mai ales ca acesta beneficiaza de numeroase accesorii care pot fi montate si demontate pentru a servii nevoilor de moment.

       Bosch MCM4200 beneficiaza de un motor puternic de 800 W care este folosita in beneficiul functiilor cu care a fost prevazut sa functioneze. Aceste functii sunt conditionate si de accesoriile cu care este prevazut si anume: functie de blender, rasnita, taiere, feliere, stoarcere, etc. Accesoriile in forma de disc din inox se vor potrivi perfect pentru oricare din functiile aferente amintite mai sus. In functie de alimentele preparate, viteza de lucru poate fi variata in una din cele doua trepte sau alegand modul de functionare Puls care va folosi intreaga putere pentru a zdrobi alimentele cu o duritate mai mare.

      Acesta beneficiaza de o capacitate totala a bolului principal de 1.2 litri, are o capacitate de a framanta aluat de 1 litru, iar blender-ul are o capacitate de stoarcere de pana la 1.25 litri. Dupa cum am mentionat, acesta va putea fi folosit in numeroase operatiuni la bucatarie pentru a pregati diverse retete sau bauturi racoritoare din fructe si legume.

      Acesta va impresiona si la capitolul accesorii, un dispozitiv foarte bine dotat care are urmatoarele: accesoriu framantat, discuri taiere, chopper, discuri emulsionare, discuri feliere, discuri granulare, discuri radere si cutit universal. Consumul energetic este foarte mic, iar nivelul de zgomot se incadreaza in limitele normale pentru un astfel de dispozitiv.

Recomandare:

        Eu il folosesc de aproape 2 luni si pot spune ca viata la bucatarie s-a imbunatatit considerabil, astfel ca il recomand oricarei gospodine mai ales ca nu costa foarte mult: Verifica oferta pret

     Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount considerabil care il face un best buy: Verifica pret redus

 

Robot de bucatarie Bosch MCM4200, 800 W, bol 1.2 l, blender 1.25 l, 2 viteze, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *