Blender Star-Light Activo BD-R300W pret si specificatii tehnice

      Profita se fructele sezoniere alaturi de blender-ul Star-Light Activo BD-R300W, un dispozitiv esential in orice bucatarie care poate prepara suc de fructe si legume sau deservi atunci cand vrei sa faci supa crema sau mancare pentru bebelusi. Asadar blender-ul este extrem de util in conditiile in care il poti folosi la o multime de treburi la bucatarie. Puterea sa este atat de ridicata incat reuseste sa marunteasca chiar si gheata.

    Star-Light Activo BD-R300W este un dispozitiv performant, usor de utilizat, disponibil la un pret accesibil. Din punct de vedere tehnic acesta este echipat cu un motor de 300 W care va face fata oricarei situatii, chiar si atunci cand vei folosi fructe si legume mai tari. Acesta este prevazut si cu un vas din titan transparent de capacitate 0.6 litri, suficient de mare pentru toate retetele dumeavoastra.

     Lamelele cu care acesta este dotat sunt certificate de catre cei de la Star-Light cu cinci stele in ceea ce priveste eficienta lor la taiere. Acesta are o singura viteza de functionare iar functiile sale sint activate automat prin rasucire sau prin selectarea butoanelor de comanda de pe panoul central.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

 

Blender Star-Light Activo BD-R300W, 300W, 1 viteza, 0.6l, Alb / Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *