Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU pret si specificatii tehnice

       Bosch MUM4655EU este alegerea perfecta daca iti doresti un robot de bucatarie complet care sa iti ofere ajutorul de care ai mare nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox pentru o experienta a gatitului cat mai eleganta. E asa de greu cand ai idei si nu ai cu ce sa la pui in practica, lucru ce se va schimba radical odata cu noul robot de bucatarie Bosch MUM4655EU.

        Bosch MUM4655EU va putea tine loc la bucatarie si ca asistent, unul de incredere care la nevoie it va oferi un ajutor de nadejde oricand ai avea nevoie deoarece poseda o multime de functii minunate. Datorita liniilor aerodinamice ale partilor componente, robotul reprezinta un exemplu evident de inalt profesionalism al designerilor marcii Bosch. Ledul luminos, incorporat in butonul de comanda al robotului la o comutare lina a vitezelor se aprinde cu o culoare rosie vie detaliu distinctiv al tehnicii de uz casnic Bosch.

      Constructia aparatului este una foarte solida, este realizat in mare parte din inox, lucru care ii da acestuia o rezistenta aparte. Forma aparatului nu este una definita complet, mai ales ca acesta beneficiaza de numeroase accesorii care pot fi montate si demontate pentru a servii nevoilor de moment.

 

      Bosch MUM4655EU beneficiaza de un motor puternic de 550 W care este folosita in beneficiul functiilor cu care a fost prevazut sa functioneze. Aceste functii sunt conditionate si de accesoriile cu care este prevazut si anume: functie de blender, rasnita, taiere, feliere, stoarcere, etc. Accesoriile in forma de disc din inox se vor potrivi perfect pentru oricare din functiile aferente amintite mai sus. In functie de alimentele preparate, viteza de lucru poate fi variata in una din cele doua trepte sau alegand modul de functionare Puls care va folosi intreaga putere pentru a zdrobi alimentele cu o duritate mai mare. Puterea sa este disponibila in 4 trepte de viteza, actionate progresiv.

 

      Acesta beneficiaza de o capacitate totala a bolului principal de 3.9 litri, are o capacitate de a framanta aluat de 2 litru, iar blender-ul are o capacitate de stoarcere de pana la 1 litru. Dupa cum am mentionat, acesta va putea fi folosit in numeroase operatiuni la bucatarie pentru a pregati diverse retete sau bauturi racoritoare din fructe si legume.

 

      Acesta va impresiona si la capitolul accesorii, un dispozitiv foarte bine dotat care are urmatoarele: accesoriu framantat, discuri taiere, chopper, discuri emulsionare, discuri feliere, discuri granulare, discuri radere si cutit universal. Consumul energetic este foarte mic, iar nivelul de zgomot se incadreaza in limitele normale pentru un astfel de dispozitiv. Sistemul antialunecare de care beneficiaza ii ofera acestuia siguranta de a fi pozitionat oriunde, pe orice suprafata. 

 

Recomandare:

 

         Eu il folosesc de aproape 2 luni si pot spune ca viata la bucatarie s-a imbunatatit considerabil, astfel ca il recomand oricarei gospodine mai ales ca nu costa foarte mult: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount considerabil care il face un best buy: Verifica pret redus

Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU, 550 W, bol 3.9 l, blender 1 l, masina de tocat, 4 viteze, Alb

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *