Review – Storcator de fructe si legume Philips Avance Collection HR1870/70

     Cu noul storcator de fructe Philips Avance Collection HR1870/70 te bucuri de viata si de sanatate cu fiecare pahar pe care il savurezi din fructele tale preferate. Philips Avance Collection HR1870/70 este un dispozitiv profesional de prepararea a sucului natural din fructe si legume care reuseste performanta de a stoarce pana si ultima picatura din pulpa lor. 

     Arata foarte bine si ca aspect general, are un design premium, acesta fiind construit din materiale de calitate, inox si plastic rezistent. Bucataria ta va surprinde din nou cu noile functionalitati ale storcatorului de fructe Philips Avance Collection HR1870/70, un dispozitiv performant care isi va demonstra maiestria inca de la prima utilizare.

     Are un motor puternic de 900 W care te va ajuta sa eficientizezi procesul de stoarcere chiar si in cazul acelor mai dure legume. Datorita tubului de diametru mare 80 mm vei putea stoarce fructe si legume mari fara a trebui sa le tai. Philips Avance Collection HR1871/70 este primul storcator centrifugal de pe piata cu functie de precuratare. Turnand apa in elementul de impingere poti crea o fantana de apa in aparat care elimina fibrele nedorite de pe capac si usureaza curatarea sitei.

      Recipientul de colectare suc are o capacitate de 1.25 litri in timp ce zona de colectare pulpa are o capacitate de 1.6 litri. Viteza de stoarcere poate fi variata in doua trepte de viteza in functie de duritatea fructelor pe care le vei stoarce. Gratie accesoriului storcatorului de citrice poti prepara acasa suc proaspat in fiecare zi. Sistemul cu rotatie proprie utilizeaza o viteza optima pentru a va ajuta sa obti suc repede si usor. 

      Sistemul anti-picurare va elimina posibilitatea acumularii de suc in orificiul pentru dozare in pahar evitandu-se astfel atat patarea fetei de masa dar si pierderea unei cantitati de suc ineficient.

     Dupa fiecare utilizare este recomandat sa fie curatat manual sau cu ajutorul unei masini de spalat vase si apoi sa fie sters usor cu o laveta pentru a indeparta astfel picaturile de apa. Nu este nici foarte zgomotos – nivel zgomot – 65 dB.

Recomandare:

      Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

     Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

 

Storcator de fructe si legume Philips Avance Collection HR1870/70, 900 W, Recipient suc 1.25 l, Recipient pulpa 1.6 l, 2 Viteze, Tub de alimentare 80 mm, Con citrice, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *