Masina de spalat rufe Sharp ESGFB6103W3EE – pret si specificatii tehnice

      Masina de spalat rufe Sharp ESFA6103W2EE este o alegere interesanta atat ca pret cat si dotari tehnice, un dispozitiv de spalat rufe destul de accesibil ca pret. Sharp ESGFB6103W3EE este o masina de spalat SLIM, compacta cu un raport pret foarte bun pe care o poti integra cu usurinta in apartamentul tau, dimensiunile acesteia raportandu-se la urmatoarele valori: 84.5 x 59.7 x 49.7 cm. 

       La partea estetica aceasta iese in evidenta prin design-ul clasic de culoare alba in care panoul de comanda reprezinta punctul de atractie, dotat cu ecran LED si butoane de comanda. Din punct de vedere tehnic masina de spalat rufe Sharp ESGFB6103W3EE se diferentiaza prin faptul ca are o capacitate de incarcare rufe de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare de 1000 rpm. 

     Programele de spalare destul de numeroase acopera majoritatea necesitatilor si aici vorbim de program pentru haine din bumbac, lana sau sintetice, program jeansi, program consum redus, mixt sport etc. O functie interesanta este si modul de programare intarziata prin care poti seta ca masina de spalat sa functioneze in intervalul de timp stabilit de tine, sa porneasca si sa se opreasca exact atunci cand doresti tu. Programul consum redus este o alta functie la fel de interesanta care iti permite sa optimizezi modul de functionare asa cum vrei tu, iar in cazul in care vrei sa speli o cantitate de rufe mai mica, consumul de apa si cel de energie sa fie semnificativ redus. Daily Wash este recomandat spalatul rufelor fara prea multe compromisuri, fiind mai degraba un asa anume program standard, Jet Wash – spalare rapida in 15 minute, exista si programe pentru camasi – asigura o centrifugare delicata astfel incat acestea sa nu aiba cute evidente, antialergic – realizeaza o curatare profunda prin indepartarea urmelor de detergent ce pot ramane in tesaturi, favorizand aparitia alergiilor, totul la o temperatura ridicata. 

      Sistemul de detectie spuma optimizeaza modul de functionare al masinii de spalat astfel incat la interior sa fie atins acelas nivel al spumei indiferent de detergentul folosit. Sta bine si la capitolul sisteme de siguranta unde putem pune in evidenta prezenta unui sistem de blocare automat al usii de acces la interior dar si anularea comenzilor ale butoanelor de pe panoul de comanda – sistem siguranta copii, dar si un sistem bazat pe senzori care detecteaza posibilele cauze ale inundatiilor si opreste automat functionarea masinii de spalat in cazul in care apar probleme.

     Nu consuma nici foarte mult, un model foarte bine optimizat din punct de vedere al consumului – incadrata in clasa energetica A+++ si un consum mediu anual de apa de 9900 litri. Este o masina stabila, ce beneficiaza si de un asa anume sistem de reducere a vibratiilor prin controlarea stabilitatii. 

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Sharp ESGFB6103W3EE, 6 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *