Aparat de aer conditionat LG Deluxe DM09RP pret si specificatii tehnice

       Acum ca s-a instalat sezonul calduros, e timpul sa actionezi rapid si sa alegi un aparat de aer conditionat care sa ofere un ambiant placut si racoros in zilele toride de vara. Aparatul de aer conditionat LG Deluxe DM09RP este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv de climatizare modern, care sa iasa in evidenta in interiorul casei tale atat prin caracteristicile de functionalitate dar si design. Atat unitatea interioara cat si cea exterioara sunt de culoare alb si sunt foarte silentioase in timpul programului de lucru.

       Aspectul modern dat de materialele de calitate din care acesta este realizat se potriveste perfect cu ideea de casa multifunctionala. Unitatea centrala de interior este prevazut cu un display LCD unde vor fi afisate principalele caracteristici de mediu dar si functiile active ale programului de lucru ales. Il poti controla de la distanta usor, cu ajutorul telecomanzii clasice sau utilizand o aplicatie din telefon care se va conecta la adaptorul wireless al unitatii din interior. Astfel poti da comenzi de la distanta folosind un telefon Andoid sau Ios, cu conditia sa ai o conexiune la net, atat acasa cat si pe device.

       Aparatul de aer conditionat LG Deluxe DM09RP se preteaza perfect pentru o camera de apartament de pana in 25 de metri patrati, si are o putere de racire de 9000 BTU. Puterea este variabila fiind raportata la functia pentru care va fi folosit astfel: pentru racire capacitatea aparatului este de 8531 BTu in timp ce la incalzire, aparatul va furniza o putere de 10919 BTU. In functie de sezon acesta poate fi folosit fie pentru functia de racire sau incalzire. Sistemul de baleare in 4 directii te va ajuta sa obtii un control optim al fluxului de aer, atat pe orizontala cat si verticala.

       Acesta da dovada de performanta si in ceea ce priveste eficienta la consum, fiind incadrat in claa de consum A++, performanta destul de buna daca vrei sa fii sigur ca nu vei plati mult la factura de curent. Un rol important in economisirea de energie este si tehnologia Inverter care permite functionarea graduala la capacitate maxima pana la atingerea temperaturii dorite, dupa care reduce din activitatea compresorului pentru a mentine temperatura constanta. Un alt factor de calitate al tehnlogiei Inverter este si faptul ca aparatul de aer conditionat va fi mai silentios in timpul functionarii sale. Tehnologia revolutionara a invertorului este extrem de eficienta, oferind performante ridicate, cu un consum redus de energie si cu o uzare mecanica a mecanismelor mult mai redusa, lucru demonstrat prin garantia extinsa de pana la 10 ani atribuita compresorului.

      Functia Active Energy Control iti va permite sa selectezi nivelul de consum de energie in functie de situatie: Normal: 100% racire cu 100 % consum de energie sau daca mai apesi butonul inca o data se va activa modul 85% din capacitatea de racire si 77%  consum de energie. Daca mai insisti inca o data, prin apasarea butonului de doua ori, aparatul de climatizare va intra in modul de functionare 66% din capacitatea de racire, avand un consum de energie de 51%.

Aparat de aer conditionat LG Deluxe DM09RP, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Plasmaster Ionizer Plus, Filtru antibacterian, Controlul energiei active, Afisare consum energie

       Aparatul de aer conditionat este echipat cu destul de multe programe astfel incat acesta sa dea satisfactie acolo unde va fi instalat: – Hotstart – aceasta functie creste puterea aparatului pentru incalzirea/racirea rapida a camerei pentru o perioada de timp stabilita de tine – Timer – Mod programabil in care poti stabili intervalele de functionare ale aparatului pentru o perioada de timp de 24 de ore. – Functie Jet – directia aerului este controlata precis si punctiform din telecomanda – diagnosticare automata – indica pe afisaj codul eroare pentru a remedia situatia aparuta folosind manualul tehnic – Sleep mode – functionare silentioasa pe timp de noapte, Auto Restart – in cazul unei propleme de curent, aparatul va reporni avand aceleasi setari de lucru ca inainte de oprire, functie ventilare in 6 trepte, etc.

      Sistemele de filtrare implementate pe acest model vor stopa chiar si cele mai mici particule de praf si vor fi eficiente si in cazul microbilor sau mucegaiului: filtru antibacterian – elimina cu succes microorganismele din atmosfera, sistem de ionizare aer Plastmaster Ionizer Plus – elimina mirosurile neplacute din camera si alergenii. Filtrul dublu de protectie destinat capturarii particulelor de praf cu dimensiuni mai mari de 10 μm, reprezinta prima linie de aparare impotriva particulelor mai fine de praf.

Imagini pentru Aparat de aer conditionat LG Deluxe DM09RP

        Sistemul de autocuratare activat la anumite perioade de timp elimina excesul de umezeala ce se poate aduna in interiorul aparatului si care poate forma in timp mucegai. Odata pornit aparatul, timp de cateva secunde acesta va activa functia de incalzire pentru a evapora rapid umezeala ce se poate acumula la interior.

       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul in timpul functionarii acestuia, fiind un aparat destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 19 dB pentru unitatea d einterior si de 41 dB pentru cea de la exteror. Este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat existente pe piata. 

Recomandare:

       Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Aparat de aer conditionat LG Deluxe DM09RP, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Plasmaster Ionizer Plus, Filtru antibacterian, Controlul energiei active, Afisare consum energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *