Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU – pereri si pret

        Acum ca vara a venit, zilele devin din ce mai calduroase chiar insuportabil de cald astfel ca e cazul sa achizitionezi un aparat de aer conditionat performant care sa faca fata in orice conditii de vreme nefavorabila. In acest sens iti recomand aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU.  Este un model nou aparut pe piata – de generatie 2017, astfel ca este garantia faptului ca vei beneficia de tehnologii absolut noi, care vor garanta un timp de racire/incalzire foarte scurt.

        Din punct de vedere al aspectului, atat unitatea de interior cat si cea de la exterior sunt complet de culoare alba, decorate minimalist astfel incat sa nu iasa in evidenta foarte tare pentru a influenta aspectul general al casei. Este destul de subtire in diametru, poseda grile de deviatia flux aer reglabil din telecomanda, iar pentru o instalare corespunzatoare, recomandarea mea e sa apelezi la o firma specializata pentru a nu pierde garantia. Deasemenea exista si pachete personalizate care pot acoperi instalarea propriu zisa caracteristica aparatului: Vezi aici

       Sistemul de racire este unul bazat pe motor Inverter, un model care presupune un randament mai bun la racire, frecare mecanica redusa datorita celor 8 pale care executa cicluri complexe de lucru, implicand un nivel a zgomotulu sub ce am vazut la alte modele. Functioneaza atat de silentios  incat uneori ai impresia ca nici nu este activ. Zgomotul isi face totusi simtita prezenta, atunci cand il folosesti pentru functia de ventilare, sau in procesul de autocuratare, atunci cand la interior este indus un flux de aer cald pentru eliminarea unezelei excesive. 

        Samsung AR12MSFPEWQNE este suficient de puternic pentru a raci / incalzi foarte repede o camera de  dimensiuni mari, avand nu mai putin de 12000 BTU. Clasa energetica in care a fost incadrat acest aparat este A++ in cazul functiei racire si de A simplu pentru incalzire. Pentru o functionare optima este recomandata respectarea si a unui anumit regim termic astfel: la racire temperatura sa fie cuprinsa in limita de -5 si +46 de grade Celsius, iar la incalzire intre -15 si +24 grade Celsius. 

      Functiile de operare sunt destul de numeroase, si includ optiuni care sa satisfaca ambiental chiar si cele mai exigente gusturi astfel: Functie ventilare – disponibila in 5 trepte, functie dezumidificare – elimina excesul de umiditate din aerul ambiental, Sleep/Night mood – functionare silentioasa pe timp de noapte, Power Save – functionare in regim economic, Timer – temporizator automat care seteaza intervalale de timp in care aparatul sa functioneze normal, functia Powerfull – aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge indicii de temperatura stabiliti de tine. In conditiile in care vei utilizat acest aparat intr-o zona unde apare frecvent conditiile de inghet, cum se intampla la casa, functia dezghetare va asigura faptul ca acesta va putea opera in conditii optime chiar si atunci cand temperatura este sub pragul de inghet.

     Conform indicilor SEER care stabilesc calitatea procesului de racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Samsung, are un coeficient de eficienta la racire de 6.1/10 si de 3.8/10 la incalzire. Valorile sunt destul de bune daca e sa ne referim la capacitatea sa de 12000 BTU, reusind astfel sa asigure un confort termic deosebit pentru suprafata de 35 mp. Debitul de aer pentru unitatea interioara este de aproximativ 660 metri cubi/h. Consumul nominal pentru functia de incalzire este de 1270 W in timp ce pentru racire de 1000 W.

       Sistemul de filtrare care este foarte bine pus la punct si include filtrul 3-CARE Filter Auto Clean, capabil sa retina chiar si cele mai fine particule de praf, virusi, bacterii sau alergeni. Acesta este tratat si cu un invelis antibacterian care retine in mod eficient bacteriile care pot pune in pericol sanatatea celor din jur. Particulele de praf din fluxul de aer sunt incarcate electric lucru care sporeste eficienta in ceea ce priveste colectarea profului, reduce mirosurile si scade cantitatea de bacterii din aer. Functia sa ionizatoare va introduce in aerul din interior ioni negativi capabil sa distruga orice urma de bacterie nedorita. Particulele de praf din fluxul de aer sunt incarcate electric. Acest lucru sporeste colectarea prafului si reduce mirosurile.

       In timp aparatul de aer conditionat executa un asa numit proces de curatare automata care implica o curatare interna prin inducerea de aer cald care are rolul de a vaporiza urmele de umezeala de la interior. Aceasta functie mentine functionarea ventilatorului unitatii interioare la o viteza scazuta timp de 7 ~ 10 minute dupa ce a fost oprit de catre utilizator in modul de racire. Uscarea picaturilor de apa de pe schimbatorul de caldura al unitatii interioare previne formarea mucegaiului. 

       Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 48 dB). 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Auto restart, Alb
        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *