Review – Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

        Spalatul rufelor este o operatiune pe care nu o poti amana la nesfarsit, astfel ca daca ai probleme cu actuala masina de spalat si nu ai prevazut in buget sa o schimbi, iti recomand Indesit IWSC51051CECO, o masina de spalat care se va descurca foarte bine cu rufele tale, disponibila la un pret accesibil. Este un model destul de simplist, usor de utilizat si cu functii care pot fi actionate fara a avea prea multa pregatire in domeniu, panoul de comanda fiind unul cu actionare mecanica. 

         Imi place ca este un model destul de compact, deci nu va ocupa foarte mult spatiu in casa ta, caracterizata de urmatoarele valori: 85 x 59.5 x 42 cm. Accesul la interior se face din fata, hubloul fiind unul potrivit de mare in diametru pentru a facilita incarcarea sa rapida. Nu are o capacitate foarte mare, aproximativ 5 Kg si beneficiaza de 1000 rpm, un model perfect pentru o familie mai mica, la inceput de drum in viata. Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa astepti sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doresti sa speli rapid o sarcina mai mica. Poti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.

         Este un model destul de economic si in ceea ce priveste consumul energetic, incadrata in clasa de eficienta A+. Pentru anumite programe de spalat, vei putea obine aceleasi rezultate la spalare cu un consum mai mic energetic, daca setezi masina de spalat sa utilizeze o temperatura a apei mai mica (de ex pentru 30 de grade, faci o economie energetica de 70%). Aceasta isi regleaza automat consumul de apa si energie in functie de cerintele detectate. 

         Programele de spalat permit alegerea modului de spalat care sa se potriveasca perfect cu tipul de tesatura, totul la o temperatura ideala astfel: programe adaptate pentru tipul de tesatura (bumbac, lana, jeans, sintetice), program usor de calcat – recomandat in cazul hainelor pe care le doresti sa le calci cu fierul de calcat dupa spalare, program matase/perdele, program delicate – recomandat in cazul tesaturilor fine, program sport si consum redus de energie care opereaza la o temperatura de 30 de grade. Ciclurile Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes (special pentru incaltaminte sport) sunt concepute special pentru a avea grija de echipamentul si de pantofii de sport.

        Cu optiunea Delay Timer poti programa ca masina de spalat sa functioneze in intervalul de timp stabilit de tine, cu pana la 24 de ore din momentul programarii, totul in deplina siguranta. Aceasta beneficiaza de mai multe sisteme de siguranta printre care: sistem de reglare a consumului – in functie de cantitatea de rufe masina isi adapteaza nevoie de apa si consum energetic, protectie impotriva inundatilor – masina de spalat se opreste automat in cazul in care detecteaza scurgeri de apa necontrolate. 

        Important este si zgomotul produs in timpul functionarii acesteia, un model destul de silentios care promite un nivel al zgomotului la spalare de aproximativ 59 dB. 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *