Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+ pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+ este una dintre cele mai accesibile ca pret masini de spalat de pe la noi prin magazinele online si nu arata deloc rau ba chiar as putea spune ca este o afacere destul de buna. Cei de la Arctic au cautat sa faca o masina cat mai ieftina, lucru vizibil prin aspectul ei, materiale de calitate da dar designul nu impresioneaza prea mult fiind unul mai degraba clasic alb mat. Panoul de comanda este unul cu actionare mecanica, aici fiind disponibil un sistem rotativ de selectie a programelor, ai optiune de alegere temperatura si viteza de rotatie. 

      Imi place ca este un model destul de compact, deci nu va ocupa foarte mult spatiu in casa ta, caracterizata de urmatoarele valori: 84 x 60 x 41.5 cm. Accesul la interior se face din fata, hubloul fiind unul potrivit de mare in diametru pentru a facilita incarcarea sa rapida. Nu are o capacitate foarte mare, aproximativ 5 Kg si beneficiaza de 800 rpm, un model perfect pentru o familie mai mica, la inceput de drum in viata. 

      Este un consumator destul de modest, lucru care va facilita sesiuni de spalat prelungite fara a avea un impact mare asupra facturii la curent. Eficienta sa este subliniata de incadrarea sa in clasa energetica A+, pentru care consumul in cadrul unui program normal este de 0.75 kW/ora.

        Programele destul de numeroase, 15 la numar, acopera o gama larga de necesitati dupa cum urmeaza: programe adaptate tipurilor de tesatura (bumbac, lana, sintetice, delicate), program prespalare, consum redus de energie, spalare manuala, etc. Daca te grabesti poti apela la programul de lucru Rapid 30, dedicat hainelor purtate o singura data, care nu necesita un ciclu complet de spalare. Hainele tale vor mirosi frumos, cu minimum de resurse folosite. Daca consideri ca ai nevoie de inca o clatire suplimentara poti apela si la functia de adaugare ciclu suplimentar de clatire.

       Sistemul electronic de control al balansului va elimina vibratiile din timpul functionarii, facand din acest dispozitiv o masina de spalat foarte silentioasa.

Recomandare:

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+, 5 kg, 800 rpm, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *