Irigator Bucal Panasonic EW1211W845 pret si specificatii tehnice

        Igiena personala este foarte importanta, iar pentru a avea o dantura perfecta este nevoie de atentie in fiecare zi. Noul aparat Irigator Bucal Panasonic EW1211W845 este o alegere perfecta in acest caz,  are un design compact si este disponibil la un pret accesibil. Acesta indeparteaza cu usurinta resturile din zonele interdentare greu accesibile, din jurul puntilor, coroanelor, implanturilor si al aparatelor ortodontice.

 

    Acesta are un numar de 1400 de impulsuri si un rezervor de apa cu capacitatea de 130 ml. Dupa fiecare utilizare va trebui sa il reincarci cu apa, capacitatea fiind de ajuns pentru o singura operatiune de spalare. Pe maner se gaseste si un LED de culoare verde atunci cand aparatul este in functiune si rosie care devine activ atunci cand este pus la incarcat. Odata ce atinge nivelul optim al bateriei, LED-ul rosu se va stinge. 

 

     Deasemenea poti seta diverse moduri de presiune a apei cu ajutorul unui selector situat in zona manerului astfel: jet, presiune normala, presiune scazuta. In pachet mai primesti si alte doua capate de schimb.

Recomandare:

 

           De cand l-am cumparat am scapat de tatru iar probleme cu respiratia nu mai am deloc: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc il poti achizitiona la reducere de pret, zilele acestea avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Irigator Bucal Panasonic EW1211W845, 1400 Impulsuri/min, 2 Duze inclus, Alb/Albastru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *