Review – Masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE

        Samsung WW70J5246FX/LE este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat rufe performanta, dotata cu cele mai noi tehnologii Samsung totul la un pret foarte bun. Aceasta impresioneaza si la capitolul estetic printr-un design unicat fiind realizata in totalitate din inox in care culoarea gri si materialele de buna calitate sugereaza clasa din care aceasta face parte si anume a produselor de lux.

 

        Avantajele continua prin prezenta la interior a unui spatiu generos, capacitatea maxima fiind de 7 Kg, pentru care foloseste o viteza de rotatie de 1200 rpm. O limita destul de buna pentru care obtine un raport bun al consumului, este incadrata in casa de eficienta A+++ (dintre cele mai bune), cu o valoare inregistrata de 0.8 kWh. Panoul de comanda primeste in dotare un display G-LED care permite afisarea datelor specifice programului ales de lucru pe un font de culoare albastru luminos. Vei fi informat cu privire la durata de lucru, temperatura la care se desfasoara procesul de spalare, dar si programul activ. Tot aici se regaseste un selector pentru programe, zona de incarcare detergent, si optiunile pentru personalizare mod de lucru prin adaugare de cicluri suplimentare, clatire sau prespalare.

 

         Masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE beneficiaza de tehnologia Eco Bubble, sistem de generare a bulelor ce amesteca detergentul cu bule de aer obtinand spuma. Spuma obtinuta patrunde mai repede in rufe curatand eficient chiar si la temperaturi mai mici. 

 

          Programele de spalare 15 la numar acopera o gama larga de necesitati dupa cum urmeaza: Super Eco Wash (program de spalat economic), program rapid (15 minute), Baby Care (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila), program bumbac, lana, sintetice, usar de calcat etc. Selectant functia Last Memory, masina de spalat va utiliza setarile ultimului program economisind astfel timp. Articolele textile specifice echipamentelor sport au programul lor personalizat, care se regaseste deasemenea in grila programabila. Deasemenea articolele vestimentare din matase sau alte materiale care se pot deteriora cu usurinta pot fi spalate fara probleme cu ajutorul programului delicate. 

 

       Functiile si siguranta utilizarii acesteia va fi atent monitorizata de mai multe sisteme integrate printre care: sistem detectare spuma – detecteaza nivelul de spuma de la interior si optimizeaza modul de functionare astfel incat nivelul sa fie unul optim pentru o curatare intensa, programare intarziata – programare in timp de functionare si oprire, autodiagnosticare – detectie a erorilor, sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interiorul cuvei, filtru auto-curatare– prinde deseurile textile lasate de rufele la spalat etc. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone.

 

Vezi cum poti obtine garantie extinsa >> Detalii suplimentare 

 

       Forma eleganta a tamburului Diamond Drum ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora

 

       Diagnosticarea inteligenta detecteaza si diagnosticheaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. Poti oricand consulta si manualul de utilizare. Aceasta solutie tehnica de diagnosticare este posibila atat pentru telefoanele cu Android cat si Ios.

 

Recomandare:

 

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

 

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

 

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5246FX/LE, EcoBubble, Motor Inverter Digital, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *