Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA pret si specificatii tehnice

       Samsung este activ la toate capitolele telefoane mobile, tablete sau in zona de elecrocasnice, aici unde regasim combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA. Casa ta are nevoie de tot ce e mai bun, iar la ora actuala Samsung RB29FERNDSA poate fi considerata una din cele mai bune solutii in materie de sisteme frigorifice. Culoarea gri metalizat de la exterior sporeste efectul de elegant, lucru care va face ca aceasta sa fie imediat remarcata la interiorul casei tale. Suprafata din Metal Graphite este si usor de intretinut, nu lasa urme si nu retine amprente.

      Cele doua usi care fac accesul la interior au functie reversibila, astfel ca pot si setate sa se deschida spre dreapta sau spre stanga. Orientarea spatiului la interior ne da de veste ca in partea de sus se gaseste frigiderul iar in zona de jos congelatorul, ambele fiind usor accesibile utilizatorului prin intermediul zonelor de prindere de la granita frigiderului cu cea a congelatorulu, o solutie mult mai buna decat manerele, care stim ca de multe ori se rup. Spatiul total disponibil pentru combina Samsung RB33J3030SA/EF insumeaza 290 litri, unic distribui astfel: 192 litri ii revin frigiderului iar restul de 98 se regasesc in zona de congelator. 

      Tehnologia No Frost impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in toate colturile. In plus, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si marind durabilitatea acestuia. Sistemul de racire „All-Around Cooling” raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mai proaspata. Este si un model economic, incadrat in clasa de eficienta A+, pentru care consumul inregistrat, atinge valoarea de 272 kW/an

      Spatiul de la interior este foarte bine gestionat prin existenta a multor spatii personalizate de depozitate, pentru alimente din mai multe categorii. Peretii subtiri ofera un volum mai mare la interior dar in acelasi timp nu compromit partea de izolare termica, atat de importanta, daca doresti sa ai o eficienta buna la racire cu un consum minim de energie. 

Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA, 290 l, Clasa F, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Vezi cum poti obtine garantie extinsa >> Detalii suplimentare 

     Frigiderul cuprinde pana la 3 rafturi destul de spatioase iar in zona de usa se regasesc alte 3 zone de tip suport pentru usa pentru lucrurile marunte cum ar fi apa sau alte alimente de dimensiuni mai mici. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita acolo fructe sau legume, o zona speciala unde temperatura este mentinuta la un nivel constant cu o umiditate optima pentru o prospetime de durata. De multe ori se intampla sa pui alimente iar in timp iar atunci cand ai nevoie sa scoti tot ce se afla in fata lor pentru a ajunge la acesta. Acest lucru nu mai este necesar deoarece raftul special cu functie glisare permite accesul mult mai rapid la locatia dorita. 

      Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata. Tot pentru conservarea energiei si pentru a oferi o viziune clara asupra interiorului, s-a ales dotarea combine cu becuri LED, care permit un consum minim si o degajare de caldura minima fata de un bec traditional.

       Congelatorul pozitionat in partea de jos a combinei are sistem de racire identic ca in cazul frigiderului, este de tip No Frost si are o capacitate de 98 de litri care este impartita pe 3 nivele de rafturi. Acesta are o eficienta de congelare de 12 Kg/24 de ore. Sistemul automat de dezghetare pe baza de curenti unidirectionali este intalnit atat in cazul frigiderului cat si congelatorului. Sistemul de dezghetare al congelatorului este automat.

       Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.

       Compresorul digital cu care vine dotata combina frigorifica Samsung RB33J3030SA/EF controleaza automat viteza ca raspuns la cererea de racire pe unul din cele 7 nivele disponibile. Astfel consumul este limitat la cerinte, se minimizeaza zgomotul si se reduce in timp uzura aparatului. Compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta si se reduce uzarea compresorului,

       Nu va trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 39 dB). In caz ca pica curentul cum se mai intampla uneori, nu trebuie sa iti faci griji deoarece la interior aceasta se dezgheata in totalitate abia dupa 20 de ore.

Recomandare:

      Primesti garantie extinsa la 5 ani daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA, 290 l, Clasa F, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA, 290 l, Clasa F, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *