Frigider Samsung RT32K5030S9/EO – Review si specificatii

        Alegerea unui frigider din gama Samsung poate sa iti aduca numai avantaje, deoarece ca si in cazul lui Samsung RT32K5030S9/EO, utilizatorul se poate bucura de performante foarte bune din punct de vedere al procesului de racire, la care se adauga si un aspect exterior ce face sa merite toti banii. Daca acesta arata intr-un fel in pozele de prezentare, odata primit acasa frigiderul Samsung RT32K5030S9/EO, este mult mai frumos, culoarea gri metalizata de la exterior fiind un element de design ce iti va atrage imediat atentia. Nu mai vorbim de spatiu de la interior, foarte bine partitionat, incluzand toate compartimentele ce fac ca sa arate bine incarcat si usor accesibil in situatiile in care doresti sa ajungi rapid in anumite zone de la interior (vezi raftul glisabil).

Frigider cu doua usi Samsung RT32K5030S9/EO, 321 l, Clasa F, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 171.5 cm, Inox

 

      Samsung RT32K5030S9/EO este un frigider de capacitate destul de mare, are un volum total de 321 litri din care 249 litri ii revin frigiderului iar restul de 72 litri congelatorului pozitionat in partea superioara. Volumul frigiderului este impartit intre cele 3 nivele de rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce pot fi si glisate sau repozitionate pentru acces la alimente cat mai usor. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, compartiment in care temperatura ramane mereu constanta si nu scade sub limita de 0 grade. Zona Moist Fresh este un sertar special conceput care ofera un mediu optim de stocare a alimentelor perisabile, astfel incat sa isi mentina prospetimea mai mult timp. Sigiliul etans impiedica iesirea umiditatii in exces pastrand astfel senzatia de proaspat pentru mai mult timp. Raftul cu glisare usoara Easy Slide este fixat pe balamale rotative si se gliseaza in exterior, astfel incat sa te ajute sa organizezi eficient alimentele de la interior.

 

      Congelatorul este incapator si interesant ca structura. Detine un volum net de 73 litri, si este destul de generos. Acesta este echipat cu un singur compartiment, are sistem de dezghetare automat si tehnologie Twist Icemaker care impiedica incarcarea compartimentului cu gheata, aceasta fiind retinuta in zone special create.

Frigider cu doua usi Samsung RT32K5030S9/EO, 321 l, Clasa F, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 171.5 cm, Inox

       De remarcat este si faptul ca aceasta este foarte bine optimizata din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+, mai economica cu pana la 25% fata de modelele clasice din clasa A. (260 kWh/an). Sistemul de avertizare usa deschisa te va avertiza sonor in cazul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde. Tehnologia cu invertor digital regleaza automat viteza compresorului, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura, pentru o performanta mai indelungata.

 

    Sistemul de iluminare de la interior este bazat pe becuri LED, mult mai economice si la fel de eficeinte in ceea ce priveste lumina emisa, pentru a lumina astfel intreg spatiul de la interior. 

 

       Nu va trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 41 dB). In cazul unei pene de curent, autonomia acestuia pana se dezgheata in totalitate este undeva la 10 ore.

 

Recomandare:


           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

 

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider cu doua usi Samsung RT32K5030S9/EO, 321 l, Clasa F, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 171.5 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *