Review Indesit ITWD61252WEU – masina de spalat rufe cu incarcare verticala

       Alegerea unei masini de spalat trebuie sa tina cont si de dimensiunile spatiului locuibil, asa ca daca nu ai la dispozitie o zona de depozitare de mari dimensiuni, iti recomand alegerea unei masini de spalat cu incarcare verticala, asa cum este si Indesit ITWD61252WEU. Solutia de incarcare rapida verticala nu numai ca limiteaza din dimensiunile masinii de spalat, te ajuta in acelasi timp sa ai acces mai rapid atunci cand trebuie sa introduci sau sa scoti rufele la interior. Multe nu sunt de discutat in ceea ce priveste aspectul exterior, Indesit ITWD61252WEU fiind o masina de spalat cu incarcare verticala care respecta in totalitate designul standard care il gasim la majoritatea modelelor de acest tip.

      Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de programare toti parametrii de functionare fiind afisati in timp real pe display-ul LCD din dotare.

      Masina de spalat verticala verticala Indesit ITWD61252WEU are o capacitate de stocare rufe la interior de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare maxima de 1200 rpm. Aceasta este eficienta si din punct de vedere energetic, fiind incadrata in clasa de consum A++, un model economic cu un consum relativ mic care se va reflecta luna de luna la factura de curent (consum standard 0.96 kW).

       Grila de programe include numeroase optiuni de spalare rufe printre care: program bumbac, sintetice, lenjerie, camasi si sintetice. In cazul in care doresti ca hainele sa fie usor de calcat exista si optiunea de spalare delicata, mod de lucru care va executa o stoarcere mai delicata a rufelor pentru a evita astfel aparitia cutelor.

       Programele haine colorate, de culori inchise sau albe sunt special optimizate de la inceput si testate pentru a obtine rezultate excelente in curatarea rufelor pastrand astfel integritatea si culorile intacte pentru o perioada de timp mai indelungata.

      Cu functia TimeManager poti acum modifica durata ciclului de spalat astfel incat rufele sa fie gata curatate la timp.  Masina de spalat rufe compacta Electrolux TimeCare va permite sa alegei durata ciclului de spalare, fara a compromite ingrijirea esaturilor sau rezultatele. Astfel, vei avea hainele pregatite exact atunci cand vei avea nevoie de ele. Certificatul Woolmark Blue garanteaza cel mai delicat tratament i ingrijire a articolelor din lana cu spalare manual.

       Indiferent de tipul de detergent folosit senzorul de detectie consistenta spuma va optimiza functionarea masinii de spalat astfel incat la interior sa se atinga un nivel optim al spumei.

     Consumul de apa estimat la o folosire obisnuita indica o valoare de aproximativ 8990 litri in decursul unui an, asta daca o folosesti de doua ori pe saptamana. Este silentioasa, lucru care o face usor de utilizat si pe timp de noapte.

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD61252WEU, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *