Masina de tocat carne Gorenje MG2500TJW pret si specifiatii tehnice

      Gorenje MG2500TJW este o masina de tocat carne profesionista care nu te va dezamagi, mai ales ca poseda o multime de accesorii pe care le poti utiliza in fel de fel de activitati, de la cele care implica tocarea carnii, pentru amestecare, carnati sau bulion. Odata ce intentionezi sa il folosesti, aceasta poate fi fixata pe blatul de bucatarie, cu ajutorul celor 4 picioruse care sunt asemenea unor ventuze care se prind prin compresia aerului de orice suprafata.

      Motorul puternic de 2500 de W va strapunge cu usurinta orice tip de carne in doar cateva secunde. Se estimeaza ca la aceasta putere cantitatea de carne procesata intr-un minut poate ajunge la 2.4 Kg/minut. Panoul de comanda lateral poate dispune de 3 butoane cu LED-uri albastre care actioneaza urmatoarele functii: pornire reversibila in sens invers – util atunci cand  masina de tocat se blocheaza cu alimente la interior, functie oprire/pornire, si actionare delicata in cazul in care o vei folosi pentru a prepara bulion.

      Usor de utilizat aceasta vine cu un compartiment special de depozitare a cablului de alimentare si un alt compartiment pentru discuri. Pentru o pozitionare perfecta aceasta este prevazuta cu 4 picioruse din cauciuc cu ventuze ce fixeaza aparatul foarte bine de suprafata unde va fi utilizat.

     Alte accesorii care le primiti in pachetul comandat sunt: accesoriu carnati, tava alimentare, accesoriu impingere, accesoriu spatula, accesorii kebbe si accesoriu spatiu de stocare. Cu accesoriul de carnati vei putea pregati carnatii traditionali simplu si rapid intr-un mod profesionist fara prea mult efort. Dupa fiecare utilizare este recomandat spalarea ustensilelor folosite si apoi stergerea cu o laveta a urmelor de apa de pe suprafata de inox.

Recomandare:

          Este o masina de tocat carne profesionista care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta in special de sarbatori: Verifica oferta pret


          Daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, zilele acestea avand o reducere semnificativa de pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *