Ventilator cu picior Star-Light FBWB-60W – Review si pareri

        E cald afara, asa ca mai mult ca sigur o solutie in cazul acesta pentru a atenua un pic din consecintele anotimpului calduros in care ne aflam, ar fi achizitionarea unui ventilator, asa cum este si Star-Light FBWB-60W. Este un aparat clasic ca forma, dar destul de eficient in ceea ce priveste puterea de racire, dimensiunea paletilor de 40 cm fiind suficient de mare astfel incat sa furnizeze un flux de aer consistent. 

 

      Ventilatorul cu picior Star-Light FBWB-60W beneficiaza de o constructie destul de solida, este de culoare alba, si are in posesie numeroase optiuni de ajustare in performante dar si ca forma pentru a oferi functionalitati complete. Acesta poate fi reglat pe inaltime in 3 zone distincte, are un sistem automat care activeaza/dezactiveaza miscarea continua stanga – dreapta prin balearea zonei paletelor, iar viteza este una reglabila in 3 trepte.

 

      In partea de jos se regaseste o baza rotunda din plastic, care ii ofera acestuia stabilitate la vibratii pe orice suprafata. Nu este deloc zgomotos, este practic si eficient in oricare situatie. 

 

Recomandare:
 
        E alegerea perfecta daca iti doresti un ventilator de calitate puternic care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara: Vezi oferta pret
 
        Daca ai noroc il poti achizitiona la reducere, acesta avand un discount de 30%: Verifica pret redus
 
Ventilator cu picior Star-Light FBWB-60W, 60W, 40 cm diametru, 3 trepte, miscare oscilatorie, picior reglabil pe inaltime, talpa rotunda, Alb/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *