Plita incorporabila Hansa BHEI30130010 pret si specificatii tehnice

      Alegerea unei plite incorporabile iti va oferi sansa sa gestionezi mult mai bine spatiul din bucataria ta, si sa eviti astfel aglomerarea inutila a acestuia. Se cunoaste problema spatiului din majoritatea bucatariilor de apartamente, sau in garsonierele foarte mici, unde uneori abia ai loc sa te misti stanga dreapta. Hansa BHEI30130010 iti ofera acest avantaj al spatiului mai mare, este un produs frumos ca design dar si avantajos din punct de vedere functional. 

     Designul este unul minimalist insa reuseste sa atraga imediat atentia tuturor mai ales prin calitatea materialelor ce intra in constrictia ei, aceasta fiind incadrata intr-un contrast argintiu dat de materialele inox din structura sa. Acest model dispune de doua arzatoare ce pot fi manevrate cu usurinta de orice utilizator din zona panoului de comanda ce cuprinde cate un comutator pentru fiecare ochi in parte. Odata aprins unul din aceste ochiuri, activitatea de lucru este semnalizata prin iluminarea intermitenta a unui bec LED de culoare galbena. Odata pusa in functiune, timpul de asteptare pana cand zona ceramica ajunge la temperatura ideala este de cateva secunde, se incalzeste rapid si elimina o cantitate buna de caldura. Dimensiunile modelului sunt de 270 x 490 cm, aceasta poate fi folosita atat in forma sa initiala asezata pe un blat de bucatarie, sau poate fi incadrata in mobila de bucatarie, beneficiind de functia proprie de incorporabilitate. 

       Avantajul unei astfel de plite incorporabile se refera la spatiu, performanta dar si pret. Reusesti sa economisesti o mare parte din buget alegand aceasta solutie. Deasemenea dupa terminarea procesului de gatit, curatarea acesteia nu implica un efort considerabil, fiind necesar doar o trecere usoara cu o carpa de bucatarie pe deasupra ei. Materialul inox permite acest lucru, fiind antiaderent la produsi de grasime, ulei sau alte elemente care se pot aduna dupa o folosire la bucatarie. 

Recomandare:

      Plita incorporabila Hansa BHEI30130010 este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect modern si functional, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

 

Plita incorporabila Hansa BHEI30130010, Electrica, 2 Arzatoare, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *