Plita incorporabila electrica Samsung C21RJAN pret si specificatii tehnice

    Plita incorporabila electrica Samsung C21RJAN este o adevarata bijuterie pentru bucataria ta, fiind o solutie rapida si eficienta de pregatire termica a alimentelor. Principiul de functionare este acela al inductiei electromagnetice prin care caldura este transmisa direct catre vasul de gatit si nu la suprafata plitei. Atat din punct de vedere vizual cat si functional, aceasta plita ofera un mod inedit de preparare a alimentelor, mai rapid si eficient din punct de vedere al consumului, estetic, un mod de abordare mult mai elegant care va spori aspectul bucatariei tale, dar nu va lasa in urma nici partea de functionalitate.

    Aspectul exterior este dat chiar de materialele ce intra in constructia sa, sticla neagra ce urmareste intreg conturul acesteia, avand cea mai mare contributie. Plita incorporabila electrica Samsung C21RJAN va prelua comenzile venite de la utilizator, prin utilizarea butoanelor cu functie senzoriala de tip touch. In jurul acestor butoane se regaseste si un element indicator ce va da informatiile de rigoare cu privire la caldura reziduala care este rezultata. De data aceasta reglajul temperaturii este mult mai exact, datorita functiei de comanda electronice care mareste intensitatea cu un grad la fiecare apasare.

     Plita incorporabila electrica Samsung C21RJAN are incorporat un element radiant sub suprafata de gatit realizata dintr-un material vitrat foarte rezistent la temperaturi inalte si actiune mecanica. Acest element va incalzi suprafata plitei, iar caldura radianta va fi transmisa catre fundul vasul de gatit. Timpul de asteptare pentru o incalzire uniforma pe toata suprafata ei este de doar cateva secunde. Puterea nominala de lucru oferita de cele doua surse de incalzire ale plitei au o putere de 1.8 kW in cazul ochiului mare si de 1.2 kW in cazul celui mic.

Imagini pentru randament plita vitroceramica

  Facand o comparatie intre cele mai utilizate tipuri de plite vei observa imediat faptul ca plita de tip vitoceramica ofera una dintre cele mai bune randamente in ceea ce priveste caldura degajata, cu un minim de consum de resurse. Deasemenea pe langa randamentul scontat, poti astfel beneficia si d eun design pe masura, de neegalat din privinta celorlalte tipuri de surse de incalzire.

Imagini pentru randament plita vitroceramica

    Din punct de vedere al sistemelor de siguranta, aceasta plita vitoceramica ofera un mecanism de pornire controlata, pentru a preveri incalzirea accidentala. De asemena, aceasta ofera si un sistem de oprire automata a suprafetei vitroceramice, in momentul incetarii procesului de gatire.

    Avand in vedere ca aceasta plita este si incorporabila, pentu a putea fi integrata in blatul de la bucatarie va trebui sa ti cont de dimensiunile sale specifice, ce sunt date de valorile 29 x 52 cm. Cablul de alimentare care face racordul la reteaua de electricitate are o lungine de aproximativ 1.1 metri. 

   Avantajul acestui tip de plite este intretinerea si curatarea foarte usoara datorita suprafetei plane, perfect netede, fara elemente care sa iasa in relief. Poti sterge simplu suprafata acesteia cu o smpla carpa de bucatarie imbibata in apa sau folosind substarnte specifice de curatare. Murdaria este indepartata foarte usor, fara sa implice efort intens. 

Recomandare:

      Plita incorporabila Samsung C21RJAN este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect modern si functional, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *