Plita incorporabila Domino Electrolux EHF3920BOK pret si specificatii tehnice

        Poti salva din spatiul util al unei bucatarii inlocuind clasicul aragaz cu o plita incorporabila asemenea celei Domino Electrolux EHF3920BOK. Atat din punct de vedere vizual cat si functional, aceasta plita ofera un mod inedit de preparare a alimentelor, mai rapid si eficient din punct de vedere al consumului, estetic, un mod de abordare mult mai elegant care va spori aspectul bucatariei tale, dar nu va lasa in urma nici partea de functionalitate. Aspectul exterior este dat chiar de materialele ce intra in constructia sa, sticla neagra ce urmareste intreg conturul acesteia, avand cea mai mare contributie. 

 

        Aceasta plita incadreaza doua zone de lucru, care preiau comenzile de la doua butoane cu functie rotativa, situate indeva in zona de margine a suprafetei din sticla. Operarea este una simpla, nu implica efort deosebit, rularea pana la capat a flacarei de infuzie prin materialul vitoceramic, fiind o operatie usor de dus pana la capat. 

Plita incorporabila Domino Electrolux EHF3920BOK, Vitroceramica, 2 zone gatit, 30 cm, Sticla neagra

    Plita incorporabila Domino Electrolux EHF3920BOK are incorporat un element radiant sub suprafata de gatit realizata dintr-un material vitrat foarte rezistent la temperaturi inalte si actiune mecanica. Acest element va incalzi suprafata plitei, iar caldura radianta va fi transmisa catre fundul vasul de gatit. Timpul de asteptare pentru o incalzire uniforma pe toata suprafata ei este de doar cateva secunde. Puterea nominala de lucru oferita de cele doua surse de incalzire ale plitei au o putere de 1.7 kW in cazul ochiului mare si de 1.2 kW in cazul celui mic.

 

    Avand in vedere ca aceasta plita este si incorporabila, pentu a putea fi integrata in blatul de la bucatarie va trebui sa ti cont de dimensiunile sale specifice, ce sunt date de valorile 29 x 52 cm. Cablul de alimentare care face racordul la reteaua de electricitate are o lungine de aproximativ 1.1 metri. 

 

   Avantajul acestui tip de plite este intretinerea si curatarea foarte usoara datorita suprafetei plane, perfect netede, fara elemente care sa iasa in relief. Poti sterge simplu suprafata acesteia cu o smpla carpa de bucatarie imbibata in apa sau folosind substarnte specifice de curatare. Murdaria este indepartata foarte usor, fara sa implice efort intens. 

 

Recomandare:

 

      Plita incorporabila Domino Electrolux EHF3920BOK este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect modern si functional, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

      O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

 

Plita incorporabila Domino Electrolux EHF3920BOK, Vitroceramica, 2 zone gatit, 30 cm, Sticla neagra

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *