Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100SS – functionalitate si design pe masura

      Star-Light HAD-100SS este o hota incorporabila decorativa extrem de interesanta atat din punct de vedere al designului cat si functional. Daca doresti sa mizezi pe calitatile unui produs de exceptie dar nu detii suma de bani necesara achizitiei unui produs premium, Star-Light HAD-100SS este cea mai buna alegere. Produsa chiar la noi in tara, aceasta hota poate rivaliza chiar si cu alte produse mai scumpe, are un design placut, dat de materialele de calitate din constructia sa, ce implica in mare masura inox, fiind o piesa de rezistenta in bucataria ta pe care o vei utiliza de fiecare data in momentele in care gatesti. Hota traditionala Star-Light HAD-100SS este realizata din inox, ceea ce ii ofera abilitatea de a se potrivi cu usurinta in orice cadru cromatic, dar si o durata de viata prelungita.

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO, Putere absortie 536.5 mc/h, 3 trepte de putere, 1 motor, 60cm, Crem

      Panoul de comanda este situat undeva in margine, si include un set de butoane actionate mecanic de tipul push up, cu urmatoarele functii: evacuare exterioara cu posibilitate recirculare aer, functie de filtrare, evacuare fortata si butonul de oprit/pornit.

     Capacitatea de absortie este cuprinsa intre 313.2 – 536.5 mc/h corespunzator la 3 trepte de reglare a vitezei de absortie. Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100SS este echipata cu un singur motor de mare putere care asigura fluxul necesar de schimb de aer pentru a evacua in timp util mirosurile rezultate in urma procesului de gatire. In timp ce o folosesti pentru a avea o viziune mai ampla asupra locatiei de lucru, poti folosi lampa de iluminare din dotare, ce include un bec de 2.5 W.

     Materialul inox din care este construita hota este net superior din punct de vedere al igienei, rezistentei la zgariere si poate fi intretinut foarte usor. Gratie ventilatorului de inalta performanta si fluxului de aer optimizat din interiorul hotei consumul de energie anual se incadreaza in limita valori de 58.6 kw/an, fapt care plaseaza acest model in clasa de eficienta energetica D.  Prin sistemul de recirculare, hota Star-Light HAD-100SS atrage aburul in interiorul hotei, care poate trece suplimentar prin filtrul de carbune activ si este eliminat in interior mult mai curat.

     Sistemul de filtrare este compus din doua filtre de aluminiu, un accesoriu foarte important care va retine orice urma de grasime emanata de prepararea felurilor de mancare. Acest filtru mixt este ideal in cazul in care gatesti mixt, care necesita o curatare periodica. Filtrele metalice sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100SS detine si sistem avertizare prin aprinderea unui bec LED care te va instiinta asupra necesiti curatarii filtrelor metalice.

    Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 – 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.

     Tubul de evacuare  este telescopic inaltimea totala a hotei cu un diametru de 150 mm, in timp ce hota este caracterizata de urmatoarele valori: (66-104) x 60 x 50 cm. 

Recomandare:

      Star-Light HAD-100SS este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *