Pistol de vopsit Mastery PRO-SG110 pret si specificatii tehnice

    Orice meserias are nevoie de sculele potrivite atunci cand se apuca de mesterit cate ceva in jurul casei, iar in cazul in care planifici un nou proiect pe cont propriu care sa aiba in vedere vopsirea unei suprafete mai mari iti recomand aparatul de vopsit Mastery PRO-SG110. Eu l-am achizitionat deoarece am avut de vopsit gardul la gradina iar luat la pensula ar fi durat o vesnicie.

 

     Aparatul de vopsit Mastery PRO-SG110 are o putere nominala de 110 W si un debit de 0.8 litri/min. Jetul poate fi reglat in 3 trepte reglabile in functie de necesitati.  Pistolul de vopsit este meserias in ceea ce priveste eficienta la vopsit, acesta reusind sa acopere o suprafata destul de mare la o prima mana, fara a trebui sa inisti de mai multe ori in aceiasi zona. 

 

     Pentru acoperirea suprafetelor mari se recomanda utilizarea duzei de 2.6 mm in timp ce pentru suprafetele fine o poti utiliza pe cea de 1.8 mm. Rezervorul pentru vopsea are o capacitate de 0.8 litri si poate fi alimentat rapid prin simpla defiletare a acestuia.

 

     Jetul care este dispersat cu vopsea ofera un bun control al vopselei care se aplica usor si fara prea mari batai de cap.

 

Recomandare:

 

     Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Pistol de vopsit Mastery PRO-SG110, 110 W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *