Side by side Beko GN163221S tehnologie de ultima generatie la pret accesibil

      Side by side Beko GN163221S este o combina frigorifica de dimensiuni mari, care beneficiaza de doua usi alaturate pentru acces la interior pentru frigider si congelator. Spatiul deservit de cele doua compartimente este atent controlat de utilizator prin accesul rapid la oricare dintre nivele. 

 

      Combina frigorifica Side by side Beko GN163221S este un dispozitiv remarcabil si atunci cand vine vorba de aspectul exterior, un dispozitiv frigorific premium care respecta toate cerintele de design impuse de materialele de calitate care intra in constructia sa. 

 

      Panoul de control al aparatului este unul digital cu afisare LED, amplasat frontal, functiile fiind activate printr-o simpla atingere. Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Combina are o capacitate mare de 554 de litri, fiind unul dintre modelele cele mai mari disponibile.   

      Tehnologia Neo Frost prin sistemele Active Dual Coling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare fara inghet sau variatii bruste de temperatura.     

      Frigiderul este prevazut cu 4 rafturi din sticla rezistenta ajustabile pe înălțime. In compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului de un ventilator care totodata va asigura performante mai bune de racire. In partea de jos este prezent si compartimentul pentru fructe si legume care ofera o temperatura stabila apropiata de 5 grade pentru o buna conservare in timp a acestora. Peretii interiori ai frigiderului au un strat special antimucegai care pastreaza astfel alimentele intr-o conditie buna pentru o perioada de timp mai indelungata. In zona compartiment 0 grade Celsius poti pune produsele proaspete care urmeaza la scurt timp sa le prepari.

      Congelatorul are o capacitate de 190 litri, fiind mult mai mare decât cele ale combinelor frigorifice obișnuite si este impartit in 4 compartimente. Combina dispune de tehnologia No Frost atat pentru compartimentul de racire cat si cel de congelare. Alimentele vor fi depozitate la o temperatura optima ferite de inghet. Capacitatea de congelare indica o valoare de 13 Kg in decurs de 24 de ore.   

       Cu functia “Vacanta” (Eco Fuzzy), frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de repaus. Functia poate fi activata de la panoul de control sau automat, in cazul in care aparatul nu este deschis intr-un interval de 6 ore consecutiv. Activarea acestei functii este semnalizata prin aprinderea led-ului corespunzator de pe afisajul electronic.   

Imagini pentru Side by side Beko GN163221S

       Sistemele de siguranta moderne isi fac simtita de fiecare data prezenta in tot acest angrenaj al combinei Beko astfel: functie super – congelare/racire – combina frigorifica functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge nivelul de temperatura stabilit de utilizator intr-un timp cat mai scurt- filtru impotriva mirosurilor – impiedica dispersia mirosurilor dintre compartimente  sistem antibacterian – protectie suplimentara care se regaseste in peretii interiori ai combinei care impiedica depunerea de mucegai  functie ionizare – sistem natural pe baza de ioni negativi care elimina bacteriile emergente din interiorul combinei frigorifice  sistem avertizare usa deschisa – se activeaza in cazul in care vei uita usa frigiderului sau de la congelator deschisa mai mult de 10 secunde. 

      Combina frigorifica Beko are  eficienta energetica A+ cu un consum energetic de numai 484 kWh/an. Fiind un aparat  modern de ultima generatie detine un compresor silentios care genereaza un nivel de zgomot de 43 dB si care nu va deranja linistea locuintei sau a spatiului unde va fi amplasat. In cazul unei pene de curent, interorul se va decongela complet abia dupa 21 de ore (izolare termica foarte buna).

 

Recomandare:     

 

      Primesti garantie 2 ani (garantie extinsa 10 ani compresor) plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

 

Side by side Beko GN163221S, 554 l, Clasa A+, NeoFrost™ dual cooling, Dispenser apa, H 179, Argintiu Side by side Beko GN163221S, 554 l, Clasa A+, NeoFrost™ dual cooling, Dispenser apa, H 179, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *