Masina de spalat rufe Beko WRE7534XWSO pret si specificatii tehnice

      Beko WRE7534XWSO este o masina de spalat cu rezultate bune la spalare care se recomanda a fi o achizitie excelenta pentru o familie obisnuita de pana la 4 membrii care beneficiaza de o capacitate de incarcare de pana la 7 Kg si foloseste 1000 rpm. Este o masina accesibila ca pret, care beneficiaza de tehnologii de ultima generatie aplicate unei game destul de generoase de programe, totul la un pret accesibil. 

 

       Constructiv, masina de spalat Beko WRE7534XWSO este un model compact care se va incadra perfect in interiorul casei tale, caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 45 cm. Panoul de comanda are in componenta si un display LCD care va permite urmarirea programelor in desfasurare, timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat dar si optiunile active pentru modul de lucru ales. Accesul la interior se face rapid din partea frontala gratie hubloului cu deschidere larga de pana la 165 de grade.

 

       Este o masina de spalat economica, aceasta fiind incadrata in clasa energetica A+++, cu un consum energetic de 0.88 kW/h si de 9200 de litri apa in decursul unui an. 

 

      Programele de spalat, destul de numeroase, 16 la numar, acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea nevoie de la un astfel de dispozitiv: program extra-clatire – realizeaza un ciclu suplimentar de clatire, program prespalare, Baby Protect – include cicluri suplimentare de clatire si o temperatura mai ridicata la spalare pentru a elimina agentii alergeni si urmele de detergent din hainele celui mic, Improspatare – ciclu de spalare rapid recomanda hainelor care trebuiesc doar improspatate, clatire, stoarcere, camasi – masina de spalat foloseste un nivel de centrifugare inferior pentru o spalare delicata pentru a preveni astfel aparitia cutelor, programe haine colorate, culori inchise, programe adaptate tipului de tesatura (bumbac, lana, sintetice, sport, delicate, spalare manuala), etc.

 

      Alege modul de functionare pornire intarziata si programeaza momentul in care masina va incepe sa functioneze mai tarziu, timp de 24 de ore de la momentul stabilit. Aceasta va porni si se va opri in mod automat la ora stabilita de tine si va functiona in deplina siguranta. Beko WRE7534XWSO spala rufele delicate din lana la fel de bland ca si spalarea manuala, fara a le deteriora. Printr-un control inteligent al spalarii si al aportului de apa, fibrele nu se vor deforma si nu vor intra la apa. Programul “Mix 40” permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat.

 

      Tamburul in forma speciala Aqua Fusion permite un schimb mult mai bun al apei la interior, o dinamica excelenta daca vrei sa asiguri un flux consistent al apei la interior. Pentru hainele sensibile poti activa functia de spalare antisifonare care obtine o miscare mult mai lenta pentru a preveni formarea cutelor proeminente.

 

      Sistemul electronic de control al balansului asigura o buna distributie a rufelor la interior astfel incat in timp zgomotul produs la centrifugare sa fie unul in limite normale. De altfel, masina de spalat Beko este una foarte slentioasa, cu un nivel zgomot de aproximativ 64 dB la spalare. Pentru siguranta ta, masina de spalat beneficiaza si de sistem control exces apa – opreste automat functionarea acesteia in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa necontrolate.

 

      Nivelul de zgomot este unul foarte scazut la spalare (doar 63 db) de recomandat celor ce sunt deranjați de zgomotul mai puternic. La centrifugare avem 75 db, o valoare medie pentru mașinile de spalat de aceasta capacitate.

 

Recomandare:

 

       Este alegerea perfecta pentru orice familie, mai ales ca are un raport calitate pret peste medie, fiind disponibila la un pret excelent: Verifica oferta curenta

       Primesti garantie extinsa la 5 ani la ea iar transportul este gratut pana la tine acasa daca o comanzi de aici

       In plus, zilele acestea beneficiaza si de un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy al momentului: Verifica pret redus

 

Masina de spalat rufe Beko WRE7534XWSO, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *