Mixer de mana BOSCH MFQ4080 pret si specificatii tehnice

      Mixerul de mana BOSCH MFQ4080 este o alegere excelenta pentru bucataria ta, un dispozitiv multifunctional care din moment ce il vei avea, va deveni indispensabil in operatiunile din timpul procesului de gatire. Acesta este combinatia perfecta intre un mixer traditional si un robot de bucatarie mai ales ca vine in pachet care cuprinde mai multe device-uri atat de utile la orice activitate din cadrul bucatariei: tocator, mixer si vas gradat.

      Il poti folosi chiar si pentru prepararea sucurilor naturale din fructe, pastelor din legume sau in cazul supelor crema, un dispozitiv puternic care va da satisfactie la fiecare utilizare.

      Mixerul de mana BOSCH MFQ4080 are o putere de 500 W care poate fi reglata in 5 trepte de viteza in functie de tipul de alimente pentru care il vei folosi. Acesta se dovedeste sineltios, dar puternic, reusind sa amestece eficient aluatul de preparare.

      Pentru a obtine performante maxime in procesul de amestecare, acesta beneficiaza si de functie Turbo care impinge la maxim performantele, pentru ca timpul necesar framantarii sa fie unul cat mai scurt. Dupa fiecare utilizare este recomandat spalarea accesoriilor sub jet de apa. Pentru fructe si legume pe care doresti sa le folosesti in aluatul pentru prajituri poti apela la accesoriul de blender.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca doresti sa mizezi pe un dispozitiv de calitate care va fi de ajutor de fiecare data in treburile de la bucatarie: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona acum mult mai ieftin, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Mixer de mana BOSCH MFQ4080, 500 W, 5 Viteze + Turbo, Tocator, Vas gradat, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *