Banda de alergat mecanica FitTronic M100 pret si specificatii tehnice

      FitTronic M100 este una dintre cele mai accesibile benzi de alergat, un model excelent pentru a fi folosit acasa, pentru a exersa sportul preferat atunci cand vremea de afara nu permite iesiri in parc. Nu este un model prea avansat in ceea ce priveste functiile pe care le obtii, dar pentru cine nu doreste performante extraordinare, as spune ca este excelenta, nu trebuie neaparat sa ai parte de cea mai noi tehnologii, incredientul cel mai important fiind vointa. 

      Arata foarte bine si ca design, este solida, usoara si se poate plia repede atunci cand ai terminat antrenamentul. Este excelenta pentru acasa si este dotata cu un motor de 1 CP atingand astfel o viteza maxima de pana la 10 km/h. Aceasta suporta o greutate maxima corporala de pana la 100 Kg. 

      Banda de alergare FitTronic M100 este usor de instalat, detine sistem de pliere astfel incat dupa fiecare utilizare sa nu ocupe spatiu inutil si sistem de reglare pe inaltime mecanic. Ghidonul este dotat cu un afisor electronic LED care va indica urmatoarele functii: timp, viteza, distanta, calorii, scan.

      Banda de alergat electrica FitTronic M100 este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care te dezechilibrezi. Sistemul de amortizare soc va permite sa o folositi chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizati cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Banda de alergat mecanica FitTronic M100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *