Banda de alergat electrica Actuell D546B pret si specificatii tehnice

      Chiar si un dispozitiv de sala poate deveni acum unul smart, asa cum se intampla in cazul benzii de alergat Actuell D546B, un model care iese in evidenta de la prima utilizare datorita functiilor smart care acum permit un contral mult mai exact al exercitiilor pe care le intreprinzi in fiecare zi. Banda de alergat electrica Actuell D546B beneficiaza de aplicatie Smart dedicata, disponibila pentru a fi descarcata pentru telefoane cu sistem de operare Android si Ios. Aceasta se sinconizeaza cu senzorii telefonului cumulat cu sistemul benzii de alergare informatii cumulate care pot genera statistici interesante cu privire la toate activitatile zilnice pe care le urmezi. 

      Banda de alergat electrica Actuell D546B poate fi utilizata atat in scop personal cat si pentru o sala de fitness, un model care beneficiaza de numeroase ajustari pentru a ridica nivelul de dificultate, atat pe partea de viteza cat si inclinatie. Dotata cu un motor de 2.5 CP, banda de alergat beneficiaza de o viteza variabila de pana la 18 km si un sistem de inclinare autmata pe 18 nivele. 

     Computerul de bord central dispune de un ecran de 7 inchi, iluminat pe fond albastru, zona unde vei fi informat cu privire la toate progresele care le obtii in timpul exercitiilor. Meniul este unul intuitiv, poate fi folosit cu usurinta si ai posibilitatea de aici sa alegi programe de lucru presetare pe care le poti personaliza in functie de preferintele proprii. 

      Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Tot de aici poti selecta pana la 12 programe predefinite, 1 program FAT si un program manual. Partea superioara cuprinde taste rapide pentru cresterea sau scaderea vitezei, butoane pentru setare nivel de inclinatie, butoane de selectie pentru diverse caracteristici de performanta ale exercitiilor fizice, si activare functie MP3. Toate comenzile pot fi accesate rapid de pe manere astfel ca nu e nevoie de fiecare data cand doresti sa faci ajustari in asupra modului antrenament sa te opresti din exercitiu.

    Lista de programe cuprinde 25 de optiuni, 3 programe utilizator, 3 programe puls si unul FAT (pentru masurarea grasimii corporale). Pentru siguranta desfasurarii exercitiilor, banda de alergare vne dotata cu sistem de siguranta ce permite oprirea imediata in cazul in care te dezechilibrezi sau apar probleme de ordin tehnic. 

    Sistemul de amortizare in 8 puncte preia din intensitatea fortei cu care apesi pe suprafata covorului rulant, facand astfel simtite mai putin vibratiile care te pot dezechilibra. Sarcina maxima suportata de acest model atinge maxim 130 Kg.

    Covorul rulant are dimensiunea potrivita pentru a executa exercitii care tin de jogging sau alergare ritmata (135*48 cm). Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Garatia oferita standard este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

         Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Banda de alergat electrica Actuell D546B, putere maxima motor 4cp, greutate suportata 130kg, 18 nivele inclinare, viteza 1-18km/h, Bluetooth, aplicatie iOS/Android

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *