Banda de alergat electrica Track 5 Gri pret si specificatii tehnice

       Pentru ca acum la inceput de an toti ne gandim cum sa mai dam o parte din Kg acumulate in timpul sarbatorilor de iarna, vin o propunere de banda de alergare, banda de alergat electrica Track 5 Gri, dotata la cele mai inalte standarde actuale. Este un model care se preteaza perfect pentru a fi folosit acasa sau in salile de fitness si cuprinde o multime de exercitii pe care sa le intreprinzi in fiecare zi.

      Banda de alergat electrica Track 5 beneficiaza de aplicatie Smart dedicata, disponibila pentru consola de bord, o optiune care integrareaza software-ul KETTLER World Tours 2.0. Programul permite utilizatorilor sa alerge in tururi virtuale, sa concureze cu alti utilizatori online si sa inregistreze progresul antrenamentului. Sunt disponibile 16 programe perfect coordonate pentru antrenament, inclusiv antrenamentul cu puls controlat, memorie a progreselor, setarea targetului si un receptor integrat de masurare a pulsului care ofera o varietate de antrenamente provocatoare.

       Banda de alergat electrica Track 5 Gri poate fi utilizata atat in scop personal cat si pentru o sala de fitness, un model care beneficiaza de numeroase ajustari pentru a ridica nivelul de dificultate, atat pe partea de viteza cat si inclinatie. Dotata cu un motor de putere, banda de alergat beneficiaza de o viteza variabila de pana la 18 km (0.1 Km/h -trepte) si un sistem de inclinare autmata (Direct 3x Inline), in proporii de 0-12 %. Poti configura pana la 7 moduri proprii de inclinare pe langa cele disponibile in programele standard. 

     Computerul de bord central dispune de un ecran de 7 inchi, iluminat pe fond verde, zona unde vei fi informat cu privire la toate progresele care le obtii in timpul exercitiilor. Meniul este unul intuitiv, poate fi folosit cu usurinta si ai posibilitatea de aici sa alegi programe de lucru presetare pe care le poti personaliza in functie de preferintele proprii. 

      Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Tot de aici poti selecta pana la 16 programe predefinite, 4 programe puls si un program manual. Partea superioara cuprinde taste rapide pentru cresterea sau scaderea vitezei, butoane pentru setare nivel de inclinatie, butoane de selectie pentru diverse caracteristici de performanta ale exercitiilor fizice, si activare functie MP3. Toate comenzile pot fi accesate rapid de pe manere astfel ca nu e nevoie de fiecare data cand doresti sa faci ajustari in asupra modului antrenament sa te opresti din exercitiu. Tastatura  formata din butoane confortabile este prevazuta cu o folie rezistenta la transpiratie.

     Pentru conectare externa la alte device-uri, banda de alergare detine un sistem de transmisie bluetooth si are in acelasi timp implementat un sistem de conectare prin USB. Tot pentru siguranta ta exista si un program special de recuperare/incalzire pentru cursa care are rolul de a face introducerea in ceea ce priveste efortul de lunga durata, lucru benefic in ceea ce priveste sanatatea articulatiilor. 

    Pentru siguranta desfasurarii exercitiilor, banda de alergare vine dotata cu sistem de siguranta ce permite oprirea imediata in cazul in care te dezechilibrezi sau apar probleme de ordin tehnic. Sistemul de amortizare in 8 puncte preia din intensitatea fortei cu care apesi pe suprafata covorului rulant, facand astfel simtite mai putin vibratiile care te pot dezechilibra. Sarcina maxima suportata de acest model atinge maxim 140 Kg.

    Covorul rulant are dimensiunea potrivita pentru a executa exercitii care tin de jogging sau alergare ritmata (145*51 cm). Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Garatia oferita standard este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

         Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Banda de alergat KETTLER TRACK 5, Greutate maxima suportata: 140 kg, Putere maxima: 4.7/6.4 CP, Senzor puls incorporat, Pliabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *