Cuptor cu microunde Samsung GE109MST pret si specificatii tehnice

       Unei bucatarii multifunctionale nu ii poate lipsi din dotare un cuptor cu microunde, iar atunci cand ne dorim un dispozitiv performant, Samsung GE109MST poate fi o alegere de luat in seama. Arata foarte bine si ca aspect, este compact si are o capacitate de gatire in interior de pana la 28 de litri. Cu o putere de 900 W, alimentele gatite la interior vor fi bine patrunse la interior, intr-un timp la fel de scurt.

       Panou de comanda actionat electronic, va indica in timp real temperatura la interior, functiile active ale programului de gatit dar si timpul ramas pana la terminarea programului activ. Acesta dispune de un panou cu afisor LED, si 4 programe de lucru care fac referire la: functia de dezghetare, reincalzire, ceas si timer. CU functia Timer pur si simplu setezi timpul de lucru iar cuptorul se opreste la ora stabilita de tine. Daca intre timp hotarasti sa opresti functionarea acestuia, poti anula oricand perioada de lucru setata anterior. 

      Incalzirea interiorului se poate face selectant un nivel de putere variabil, cu 6 trepte, corespunzator tipului de alimente pe care vrei sa le gatesti. Dupa fiecare operatiune incheiata cu succes, esti atentionat prin semnal audio, de trecerea timpului alocat. Pentru siguranta celor din jur si in special a celor mici, cuptorul beneficiaza de functie blocare usa acces interior si anulare efect comenzi de pe panoul de comanda. 

       Carnea, legumele, dar si alte alimente recent scoase din congelator pot fi cu usurinta decongelate in cel mai scurt timp, deoarece acest acest cuptor dispune si de functie decongelare, ideala in acele momente in care doresti sa nu astepti prea mult dezghetarea normala. In plus sistemul “Crusty cook”, iti va permite sa gatesti mancaruri aurii si crocante. Interiorului ceramic iti permite o gatire in profunzime, care pune in valoare savoarea si pastreaza calitatile nutritive ale alimentelor.

         Avand in vedere ca interiorul este din Ceramic Email, intretinerea poate fi realizata simplu si rapid, fiind suficient doar sa il stergi cu o carpa sau laveta. Durabilitatea si calitatile de protectie ale emailului ceramic il fac mult mai rezistent la zgarieturi decat alte interioare ale cuptoarelor cu microunde. Deasemena poti apela si la functia de curatare automata cu aburi.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv simplu de utilizat, ieftin si practic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

Cuptor cu microunde Samsung GE109MST, 900 W, 28 l, Grill, Digital, Negru/Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *