Mop Vanora Easy Spray pret si specificatii

       Acum poti sa tii curatenie la tine acasa cu mai putin efort datorita unui mop special de la Vanora Easy Spray, special conceput pentru a te ajuta la treburile gospodaresti. Este un model care benefciaza de rezervor integrat, de capacitate 600 ml, suficient pentru o sesiune de curatat destul de serioasa. 

      Bara din aluminiu care se prelungeste din capul care curata pe jos te ajuta sa faci cat mai putine miscari, lucru care intervine atunci cand vine vorba de a conserva energia cat mai eficient. Capul mop este format din o laveta din microfibra superabsorbanta. Per total este un produs excelent la casa omului,  se manevreaza foarte ușor, spala bine, nu lasa urme, se roteste usor pentru a putea patrunde în toate colturile. 

    Apa din rezervor este pulverizata pe suprafata ca un spray, foarte precis, zona acoperita fiind destul de limitata astfel incat sa nu lasi urme proeminente pe suprafata curatata. 

Recomandare:

       Este un dispozitiv simplu de utilizat, modern care te scapa de multe alte operatiuni care trebuia sa le faci manual, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, discount pe care il consider o afacere foarte buna: Verifica pret redus

Mop Vanora Easy Spray

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *