Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI25AS00E pret si specificatii tehnice

       Bosch SMI25AS00E este alegerea perfecta daca iti doresti sa faci imbunatatiri in ceea ce priveste bucuria, pentru a avea un dispozitiv automat care sa se ocupe de spalarea vaselor in mod eficient. Statutul de masina incorporabila ii da posibilitatea de a fi integrata cu usurinta in mobila de bucatarie lucru care prezinta avantajul ocuparii unui spatiu util cat mai mic, dat de urmatoarele valori: 81.5 x 59.8 x 57.3 cm. Bosch SMI25AS00E este o masina de spalat vase eficienta si din punct de vedere al dotarilor, multe dintre functii regasindu-se doar la aparatele electrocasnice germane din familia Bosh.

 

        Masina de spalat vase complet incorporabila Bosh are o capacitate de incarcare 12 seturi de vase pentru care sunt disponibile pana la 5 programe pentru care se pot alege 4 nivele diferite de temperatura in functie de profunzimea murdariei. E o masina de spalat foarte eficienta care se poate adapta oricarei cerinte chiar si din mers obtinand astfel rezultatele mult asteptate de fiecare utilizator. 

 

        Arata foarte bine si ca design exterior, materialele premium care sunt folosite in constructia ei dar si finisajele bine realizate fiind inca un motiv in plus sa o alegi. Panoul de comanda modern dispune de display LCD modern care iti va afisa timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare dar si functiile active pentru programul ales.

 

        Programele selectabile din meniu principal acopera majoritatea necesitatilor de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv: program normal, program intensiv – recomandat pentru urmele de grasime greu de scos, program rapid – spalare rapida a vaselor la 45 de grade, program Bio/Eco – functionare in regim economic la 50 de grade, programare intarziata – optiune de programare pornire/oprire. Cu optiunea Half Load poti folosi masina de spalat chiar si atunci cand nu este incarcata la capacitate maxima, consumul energetic si cel de apa fiind limitat la numarul de vase introduse la interior. Deasemenea poti spala in acelasi timp vase pentru care sa le atribui programe diferite pe fiecare nivel in parte. Pentru zona de sus vei alege programul intensiv pentru vase cu murdarie accentuata, raftul de mijloc programul rapid pentru vase usor murdare iar pentru partea de jos programul pahare fragile.

 

       Incarcarea masinii de spalat este monitorizata de mai multi senzori care au rolul de a actualiza in mod constant datele care vor fi transmise catre computerul de bord pentru a lua astfel cele mai bune decizii in materie de programare mod de spalare astfel: Aqua Sensor – detecteaza gradul de murdarie si igienizeaza automat stabilind cantitatea de apa necesara raportata la incarcarea din interior, LoadSensor – senzor de incarcare care asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea, optiune pentru programare intarziata – masina de spalat vase porneste atunci cand este programata de tine, functioneaza in siguranta si atunci cand esti plecat de acasa.

 

        O noutate pentru acest model este sistemul Aqua Stop care permite o bune gestiune a cantitatii de apa consumate in decursul unui ciclu de spalat normal, furtunul de alimentare avand o supapa de siguranta care opreste in mod intentionat fluxul de apa, pentru a oferi astfel un consum echilibrat de apa, fiind deasemenea un element de siguranta impotriva inundatiilor. Masina de spalat se deosebeste de alte modele si atunci cand vine vorba de consum resurse energetice, un model incadrat in clasa energetica A+, cu un consum anual de enrgie de 290 kWh. Consumul anual de apa este undeva la 3300 litri, iar in cadrul optiunii de spalare Eco de aproximativ 11.7 litri.

 

       Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens. Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica provenienta germana si calitatea nemteasca de care da dovada.

 

Recomandare:


          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

 

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI25AS00E, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *