Laptop Acer Aspire E5-774G-32AX pret si specificatii tehnice

        Acer Aspire E5-774G-32AX este un laptop care se preteaza perfect in cazul acelor persoane care lucreaza cu cifre, are un ecran mare de 17.3 inchi care elimina astfel nevoia de a utiliza aditional un monitor extern. Deasemenea il vad o optiune interesanta si in cazul acelora pasionati de jocuri video sau de grafica, mai ales ca beneficiaza si de placa video dedicata de la Nvidia.

      Un alt lucru important este optiunea celor de la Acer spre a dota acest laptop cu un SSD in locul clasicului HDD, lucru care va face ca accesul la fisiere de pe unitatea de stocare sa fie foarte rapid. Sistemul de operare va boota rapid iar in doar cateva secunde vei avea acces la toate aplicatiile tale. 

      Display-ul de 17.3 inchi are si o rezolutie mai buna, net superioara fata de ce am vazut pana acum la cele de rezolutie HD, un HD+, care beneficiaza de 1600 x 900 pixeli. Cum spuneam un ecran mai mare dar si o calitate mult mai buna in ceea ce priveste imaginile transmise. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg.

     Performantele tehnice de procesare a informatiei sunt propulsate de la spate de un procesor cu 2 nuclee de ultima generatie de la Intel, un Intel i3 6100U tactat la o frecventa de 2.3 Ghz. Este de generatie noua construit pe o arhitectura de tip Skylake. La capitolul memorie la bord putem observa imbunatatiri smtitoare unde cei 4 Gb prezenti sunt de tip DDR4 si mai pot fi suplimentati pana la 32 Gb mai existand inca un slot liber pentru un viitor upgrade. Unitatea de stocare este reprezentata de un SSD ultrarapid de 128 Gb.

       Placa video de la Nvidia si anume modelul GeForce 950M cu un share de memorie video de 2 Gb promite performante destul de bune pentru cei care vor sa foloseasca acest laptop intensiv in gaming sau editare grafica. Tehnologia Cuda va oferi o performanta suplimentara si astfel vor putea fi afisate pana de 4 ori mai multe culori pe ecran, culori superbe apropiate de cele din realitate. Deasemenea tehnologia Nvidia Optimus optimizeaza intrarea in functiune a placii video dedicate, aceasta fiind activata doar atunci cand este absolut necesar, pentru a conserva astfel resursele din baterie. 

      Acesta sta excelent si la capitolul conectivitate existand numeroase posibilitati de conectare cu dispozitive externe prin: 1 iesire HDMI, port internet RJ-45, 2 porturi USB 3.0 si alte doua USB 2.0, este capabil sa transfere fisiere prin bluetooth 4.0, suporta internet prin LAN de viteza pana la 1 Gb/s, wi-fi etc.

          Cantareste aproximativ 3.3 iar acumulatorul din dotare de 6 celule ii va asigura o autonomie sporita de pana la 6-7 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant ultraportabil disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

        Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *