Banca multifunctionala Kondition SUB 006 pret si specificatii tehnice

       Kondition SUB 006 este un accesoriu fitness perfect care iti va pune la lucru toti muschii din zona abodomenului, rezultate care se vor vedea in scurt timp daca urmezi un program strict de antrenament care sa se repete la interval de timp scurt. Banca multifunctionala Kondition SUB 006 este foarte buna si de accea o recomand cu mare drag tuturor care vor sa incerce o metoda de slabire eficienta prin sport dar trebuie sa sti ca este destul de greu sa faci exercitiile la inceput deoarece iti trebuie multa vointa. 

       Sunt foarte multumit si incantat de rezultate…isi merita banii!!!iar livrarea s-a facut intr-o saptamana..destul de repede zic eu. Deja primele rezultate au aparut in aproximativ o luna, am slabit cam 3 Kg, nu ma mai simt greu, am energie si pofta de viata.

       Este un aparat extraordinar mai ales pentru cei care au vointa si motivatie! Imi lucreaza muschii abdominali cum nici abdomenele nu o faceau! Este un aparat care merita, numai ca va trebuie determinare, este un aparat “dificil”, te solicita foarte mult si nu numai ca slabesc dar si fac patratele. Greutatea maxima suportata este de 90 Kg iar ca accesorii aditionale prmesti la ea si doua gantere, ideala in special in cazul incepatorilor. Banca e destul de lunga si ocupa ceva spatiu, nu se pliaza ca sa o ascunzi sub pat, fiind necesar demontarea a doua suruburi pentru a fi stransa sa ocupe un spatiu minim. 

Recomandare:

         Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Banca multifunctionala Kondition SUB 006, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *