Blender Star-Light Activo BG-350SS pret si specificatii tehnice

       Blenderul Star-Light Activo BG-350SS este accesoriul preferat in bucataria noastra, un instrument perfect care il foloseste toate lumea atunci cand doreste sa savureze o cana din suc natural de fructe. Noi am renuntat deja de luni bune la sucurile din comert, pline cu aditivi si zahar din belsug, rezultate care se vad acum prin starea de spirit si problemele de sanatate care au lipsit cu desavarsire. 

        Motorul sau de 350 W va permite sa procesati o gama larga de alimente rapid si eficient fara prea multe batai de cap, maruntind mai bine alimentele si obtinand astfel un amestec fin si cremos in cel mai scurt timp. Arata foarte bine ca design, este construit din materiale de calitate fiabile in timp, acesta fiind combinatia perfecta intre performante si un design compact.

       Din punct de vedere tehnic acesta este echipat cu un motor de putere intr-o singura treapta care va face fata oricarei situatii, chiar si atunci cand vei folosi fructe si legume mai tari. Acesta este prevazut si cu un vas din sticla transparenta de capacitate 0.6 litri, suficient de mare pentru toate retetele dumeavoastra. Principalele functii in care vei putea folosi blenderul de la Star-Light sunt operatiunile de de maruntire, zdrobire pentru care vei folosi lamele din inox.

       Sistemul anti-alunecare format din ventize din cauciuc il fixeaza bine pe pozitie astfel incat acesta sa nu se miste de pe loc in timpul procesului la care va fi supus si de la vibratii. 

Recomandare:

       Eu il folosesc de aproape 2 luni si pot spune ca viata la bucatarie s-a imbunatatit considerabil, astfel ca il recomand oricarei gospodine mai ales ca are un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta avand un discount considerabil care il face un best buy: Verifica pret redus

Blender Star-Light Activo BG-350SS, 350 W, 1 viteza, 0.6 l, Inox/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *