Masina de spalat vase Bosch SMS46KW00E pret si specificatii tehnice

      Sunt sigur ca si tu ai spus nu macar o data pana acum spalatului vaselor, lucru cu atat mai urat cu cat se strang mai multe dupa o masa festiva impreuna cu familia. Acum aceasta problema poate fi data uitarii datorita masinii de spalat vase Bosch SMS46KW00E care este special optimzata pentru a face fata cu succes acestei provocari. Aceasta este o masina de spalat moderna, de provenienta germana, care va face toata treaba de la bucatarie, timp in care tu sa te poti relaxa impreuna cu familia sau facand orice alta activitate mai placuta.

      Este un model destul de compact care isi va gasi cu siguranta un loc potrivit si in bucataria ta (84.5 x 60 x 60 cm). Din punct de vedere tehnic, aceasta are o capacitate de spalare vase de pana la 13 seturi de vase, pentru care consumul energetic este incadrat in clasa de eficienta A++. Nu este neaparat sa speli de fiecare data la capacitate maxima, masina de spalat fiind dotata cu functie de adaptare consum de apa si energie la cantitatea de vase introdusa la interior.

      In partea superioara se gaseste panoul de comanda, o zona usor accesibila si la indemana oricarui utilizator, care beneficiaza de actionare mecanica si functie afisaj LCD care va indica indicii de performanta ai fiecarui program de spalat in parte. 

     Programele de lucru sunt optimizate astfel incat sa intreaga gama de necesitati sa fie acoperita: programare intarziata – poti seta timpii de lucru ca masina de spalat sa functioneze si atunci cand esti plecat de acasa, program rapid – ideal in cazul vaselor usor murdare, program Bio/Eco – consum energetic limitat, program prespalare si intensiv – recomandat in cazul vaselor cu murdarie densa. Glass 40° curata delicat paharele precum cele din cristal de calitate superioara, asigurand uscarea optima si obtinerea unui aspect stralucitor. Acest lucru este posibil datorita temperaturilor reduse, ajustarii temperaturii agentului de clatire si a prelungirii perioadei de uscare. 

      La interior vei gasii doua spatii separate, pentru depozitarea vaselor, spatii gandite sa gazduiasa tot felul de vase, de la mari, mai mici sau cele din categoria sensibile. In plus tehnologia pentru protectia sticlei regleaza in mod cnstant gradul de duritate al apei, pentru a asigura astfel ca sticlele si portelanurile sensibile nu vor fi afectate de apa de spalat.

Masina de spalat vase Bosch SMS46KW00E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

       Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire.

     Intreg procesul de spalare al vaselor este unul deosebit de silentios datorita motorului cu tehnologie EcoSilence Drive. Motorul nu are perii si prin urmare frecarea mecanica nu va provoca zgomot intens asa cum se intampla in cazul altor masini de spalat vase. Deasemenea sistemul AquaStop a prevazut furtunele interne cu pereti dubli astfel incat in cazul unor probleme de taiere, acestea sa nu cedeze din prima si sa afecteze partea de electrica a masinii de spalat.

Recomdandare:

      Nu putem spune decat ca cei de la Bosh ne-au surprins din nou, o masina de spalat vase, eficienta, ieftina, numai buna pentru acasa: Verifica oferta pret

     Garantia standard oferita este de 2 ani ar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici


      Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care o recomand ca fiind o achizitie excelenta: Verifica pret redus

 

Masina de spalat vase Bosch SMS46KW00E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *