Combina frigorifica Beko RCNA340K20XP pret si specificatii tehnice

        Beko RCNA340K20XP este un dispozitiv frigorific ideal pentru la tine acasa, modern si eficient in acelasi timp, acesta fiind disponibil la o ofarta foarte buna la ora actuala. Daca e sa luam prin comparatie cu alte modele prezente pe piata, as spune ca e alegerea ideala, sistemul Neo Frost – care impiedica formarea de gheata la interior reprezentand un avantaj de luat in seama la achizitionarea acesteia. Ca dimensiuni pot spune ca este excelenta in ideea in care stim cu totii ca apartamentele noastre nu dispun de spatiu foarte mare, iar un volum de 302 litri fiind mai mult decat suficient. 

      La partea de design nu pot spune ca iese cu ceva in evidenta, ba chiar arata bine si asa clasica, este de culoare gri deschis iar suprafata antiamprenta de la suprafata previne formarea si prinderea de urme urat estetice la exterior. Accesul la interior se face separat atat pentru frigider cat si congelator, in partea de sus aflandu-se zona frigorifica. 

      Sistemul de racire este unul revolutionar de tip Neo Frost ce inglobeaza doua tehnologii impreuna, sistemul Active Dual Cooling si cel No Frost impiedicand astfel formarea ghetii in interior si oferind conditii foarte bune de conservare a alimentelor cu un consum minim de energie.

     Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. 

      Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii si vitalitatii legumelor si verdeturilor. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.

       Congelatorul cu 3 compartimente are o eficienta de congelare de aproximativ 5 Kg la 24 de ore. Pentru momentele in una din usile de acces la interior deschise, functia buzzer va activa avertizarea sonora in cazul in care aceasta ramane deschisa mai mult de 1 minut. 

       Nu va trebui sa iti faci probleme nici din cauza zgmotului deoarece aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 43 dB. Deasemenea in cazul unei pene de curent, producatorul asigura ca interiorul combinei nu se va dezgheta decat abia dupa 21 de ore. Acest lucru implica o izolare termica foarte buna, si garnituri de protectie la usi etanse care faciliteaza un transfer minim de temperatura cu mediul exterior

Recomandare:

        Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Beko RCNA340K20XP,302 l, Clasa A+, NeoFrost, H 175.4 cm, Inox AntiamprentaCombina frigorifica Beko RCNA340K20XP,302 l, Clasa A+, NeoFrost, H 175.4 cm, Inox Antiamprenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *