Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZXP pret si specificatii tehnice

       Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZXP este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific performant dotat cu o multime de functii si tehnologii de ultima generatie disponibila la un pret excelent. Nu de multe ori am afirmat ca cei de la Beko incep sa se impuna din ce in ce mai mult pe piata din Romania prin combinele performante si pe buna dreptate acum daca privim si din perspectiva preturilor foarte bune. Designul placut va impresiona inca de la prima vedere si va avea un impact pozitiv in peisajul bucatariei tale. 

      Sistemul de racire este unul revolutionar de tip Neo Frost ce inglobeaza doua tehnologii impreuna, sistemul Active Dual Cooling si cel No Frost impiedicand astfel formarea ghetii in interior si oferind conditii foarte bune de conservare a alimentelor cu un consum minim de energie.

      Beko RCNA400K20ZXP este o combina frigorifica de capacitate mare de pana la 347 litri din care 250 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 97 litri ii revin congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. 

      Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii si vitalitatii legumelor si verdeturilor. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.

       Congelatorul cu 3 compartimente are o eficienta de congelare de aproximativ 5 Kg la 24 de ore. Pentru momentele in una din usile de acces la interior deschise, functia buzzer va activa avertizarea sonora in cazul in care aceasta ramane deschisa mai mult de 1 minut. 

       Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZXP este dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie printre care: functie ionizatoare – aceasta functie elimina bacteriile si microorganismele din interior ce ar putea accelera procesul de alterare a alimentelor mentinand un aer curat si proaspat in tot interiorul combinei frigorifice si filtru anti mirosuri – este un filtru de tip carbon util in special in a elimina mirosurile neplacute din interior mentinand astfel un nivel inalt de igiena. Filtrul activ, de carbon elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

       Nu va trebui sa iti faci probleme nici din cauza zgmotului deoarece aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 43 dB.

Recomandare:

        Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZXP, 347 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201 cm, Inox AntiamprentaCombina frigorifica Beko RCNA400K20ZXP, 347 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201 cm, Inox Antiamprenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *