Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 performante si design absolut

       Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este un model de exceptie mai ales ca reuseste sa impresioneze atat la capitolul estetica cat si performante tehnice. O masina de capacitate mare cum este si Whirlpool FSCR70414 este o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv optimizat pentru preluarea unei cantitati mari de rufe pe care sa le spele eficient intr-un timp relativ scurt. 

 

      Masina de spalat rufe 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR70414 este un model cu deschidere frontal, intrare care permite atat accesul la interior a rufelor voluminoase, a coverturilor si lenjeriilor de pat. Cuva frontala are o capacitate maxima de stocare rufe de 7 Kg . 

 

     Tehnologia inovativa Zen inlocuieste transmisia traditionala cu curea cu un motor cu tractiune care roteste tamburul direct. Rezultatul este eliminarea apei la o viteza redusa de stoarcere cu un consum minim de energie electrica, totul foarte silentios. Viteza maxima de centrifugare la care pot fi spalare rufele este de 1400 rpm. Soft Move reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte.Miscarile sunt personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatiii.

 

     Motorul acesteia nu este doar silentios, ci si foarte economic, motiv pentru care aceasta a fost incadrata in clasa de consum A+++. Whirlpool intregistreaza un consum de 0.48 kw in program standard si doar 9200 litri apa/an. Desi este o masina cu capacitate mare de incarcare, consumul sau este mic, iar lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure! Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de apa si energie electrica, timpul necesar spalarii si cantitatea de detergent in functie de incarcatura din interiorul sau.

 

      Aceasta vine cu 10 de programe de spalare prestabilite ce pot fi selectate din meniul programabil din panoul de comanda. Printre cele mai utilizate programe ale masinii se gasesc:  rapid -17 minute, extra clatire, mixt, bumbac, lana, sintetice, spalare manuala, delicate, sport, consum redus de energie, clatire intensiva, usor de spalat etc. O alta functie interesanta o reprezinta optiunea de programare intarziata, astfel vei putea programa masina de spalat sa porneasca si sa se opreasca chiar si atunci cand esti plecat de acasa. FreshCare este optiunea ce se poate activa de catre consumator, atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat la finele programului. Astfel indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de “proaspat spalate”.

 

     Sistemele de siguranta actioneaza automat astfel incat spalatul rufelor sa fie mereu o placere iar evenimentele neprevazute sa nu perturbe acest echilibru: sistem automat de blocare al tamburului, sistem siguranta protectie copii si protectie antiinundatie. Nivelul zgomotului redus din timpul functionarii acesteia o recomanda ca fiind un dispozitiv silentios care poate fi folosit chiar si pe timp de noapte fara sa deranjeze (nivel zgomot 48 dB).

 

Recomandare:

 

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

 

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414, 6th Sense, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *