Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7113 pret si specificatii tehnice

       Cu noua masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7113 poti spune ca gasesti acum un spatiu suficient de mare pentru a spala toate hainele familiei tale simplu si rapid, datorita proceselor de lucru ce implica programe adaptate nevoilor tale.

        Este o masina de spalat potrivita pentru orice apartament, dimensiunile sale fiind cele standard, dispunde de panou de comanda modern cu afisor LED  precum si multe alte optiuni care pot prelucra modul in care aceasta va interactiona cu rufele de la interior. Capacitate mare de pana la 7 Kg reprezinta un alt avantaj care merita pus in balanta mai ales ca vei putea astfel spala o cantitate mai mare de rufe, fiind ajutat de turatia care ajunge pana la 1000 rpm. Consumul de curent este unul destul de mic. Whirlpool AWO/C 7113 este o masina de spalat incadrata in clasa energetica A++. Consuma cu aproximativ 25% mai putin curent fata de o masina de spalat din clasa A+. 

       Programele de spalat destul de variate la numar aplica cele mai bune conditii pentru a spala eficient rufele tale. Acestea sunt axate pe nivele de temperatura, tip de tesatura si durata astfel: programe scurte sau de lunga durata (de la 30 de minute pana la o ora si 30 de minute), programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, sintetice, colorate, de culoare inchisa, albe, lana, rufe cu grad ridicat sensibile,), temperatura ridicata (recomandat in cazul petelor greu de scos) sau cele la temperaturi mai scazute, recomandat pentru haine usor murdare. Programul usor de calcat este o varianta perfecta pentru spalarea camasilor. Nu vor fi stoarse puternic, pentru a nu se sifona. Hainele sensibile si cele din matase au parte de tratamente speciale datorita programelor optimizare pentru a avea grija ca acestea sa nu aiba de suferit in urma procesului de spalare. Fiecarui program in parte ii poti aplica sesiuni suplimentare de clatire sau de stoarcere in functie de preferinte. 

      Conceptul inovator „Al 6-lea Simt” patentat de catre cei de la Whirlpool, prezent si pe masina de spalat Whirlpool AWO/C 7113 ajuta la adaptarea consumului energetic si de detergent la nevoile curente. Aceasta tehnologie va detecta cantitatea de rufe introdusa in cuva adaptand astfel consumul. Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare. Ai parte de performante optime chiar si atunci cand folosesti masina de spalat la o temperatura joasa.

       Sistemele de siguranta integrate de masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7113 vor veghea la buna functionare si te vor feri de incidente neplacute: protectie impotriva inundatiilor – oprire automata in caz de pierdere de apa necontrolata, siguranta copii – blocheaza accesul copiilor la functiile butoanelor sau la interior in cuva, sistem de reglare consum automat etc. Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 59 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7113, 7kg, 1000 RPM, 6th Sense, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *