[Review] – Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213

        Whirlpool AWSX63213 este o masina de spalat completa din toate punctele de vedere, dispune de o gama variata de programe adaptate tesaturilor colorate/de culoare inchisa sau cele din materiale cat mai diversificate. Astfel cu noua masina de spalat Whirlpool AWSX63213 sigur nu vei da gres in orice situatie, aceasta fiind suficient d ebuna astfel incat sa ofere solutii moderne pentru a spala tot felul de tesaturi intr-un timp foarte scurt. 

      Panoul de comanda ofera acces rapid si intuitiv la functiile de programare dar si informatii cu privire la procesul care are loc la interior (durata, temperatura si progres), totul pe un ecran mare LED dispus in zona superioara. 

Imagini pentru Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213

        Este o masina de spalat construita pentru apartamentele romanilor, aceasta ocupand un spatiu relativ restrans, fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.5 x 45 cm. Chiar si asa aceasta reuseste sa stranga la interior cantitatea de rufe de pana la 6 Kg, pentru care foloseste o viteza de rotatie de pana la 1200 rpm. Calitatea procesului de spalat este indeaproape urmarit de un sistem de management al resurselor care aplica cele mai bune conditii pentru ca rufele tale sa fie spalate eficient si rapid cu un minim de consum de resurse. Astfel masina este incadrata conform calculelor in clasa de eficienta energetica A+++ pentru care consumul inregistrat in timpul unui program de spalat standard este de 0.80 kWh iar cel de apa indica o valoare de pana la 8100 litri in decursul unui an. 

      Programele de spalat destul de variate la numar aplica cele mai bune conditii pentru a spala eficient rufele tale. Acestea sunt axate pe nivele de temperatura, tip de tesatura si durata astfel: programe scurte sau de lunga durata (de la 30 de minute pana la o ora si 30 de minute), programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, sintetice, colorate, de culoare inchisa, albe, lana, rufe cu grad ridicat sensibile,), temperatura ridicata (recomandat in cazul petelor greu de scos) sau cele la temperaturi mai scazute, recomandat pentru haine usor murdare. Fiecarui program in parte ii poti aplica sesiuni suplimentare de clatire sau de stoarcere in functie de preferinte. 

      Conceptul inovator „Al 6-lea Simt” patentat de catre cei de la Whirlpool, prezent si pe masina de spalat Whirlpool AWSX63213 ajuta la adaptarea consumului energetic si de detergent la nevoile curente. Aceasta tehnologie va detecta cantitatea de rufe introdusa in cuva adaptand astfel consumul. Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare. Ai parte de performante optime chiar si atunci cand folosesti masina de spalat la o temperatura joasa.

        Programele 6th Coulors actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura : Culoari Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare. Culori Deschise – spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe, Program Mixt – optimizeaza spalarea la mixtul de rufe. Whirlpool a implementat in utilizarea masinii de spalat un program de 15 minute ce se adreseaza rufelor foarte putin murdare , optimizand astfel nu doar timpul ci si resursele implicate la spalare: apa si energie electrica. Cu acest program de 15 minute pot fi utilizate la spalare doua temperaturi : 20 respectiv 30 de grade.Cantitatea de apa si energia consumata fiind stabilite in asociere cu tehnologia 6th Sense.

        Sistemele de siguranta integrate de masina de spalat rufe Whirlpool AWSX63213 vor veghea la buna functionare si te vor feri de incidente neplacute: protectie impotriva inundatiilor – oprire automata in caz de pierdere de apa necontrolata, siguranta copii – blocheaza accesul copiilor la functiile butoanelor sau la interior in cuva, sistem de reglare consum automat etc. Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 59 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *