SmartWatch Bluboo uWatch pret si specificatii tehnice

          Bluboo uWatch este un smartwatch care urmareste in mare designul modelelor de la Apple Watch, o copie fidela daca am putea sa ii spunem in acest mod. In acelasi timp este un model foarte accesibil care beneficiaza de mai multe dotari la capitolul tehnic. Ecranul dreptunghiular si cureaua din cauciuc rezistent te vor duce cu gandul la prima serie Apple Watch, atat de vanata pe piata.

        Construit din aluminiu smartwatch-ul Bluboo uWatch cantareste foarte putin este rezistent si are o forma aerodinamica care inspira calitate. Cureaua este una destul de flexibila si are suficient de multe orificii astfel incat sa se potriveasca unei maini mai groase sau subtiri. 

      Dispune de un ecran standard de 1.44 inchi de tip TFT care are o rezolutie de 128 x 128 pixeli. Se vede surprinzator de bine, fontul fiind suficient de bine calibrat pentru a putea fi usor de descifrat in conditii de lumina puternica.

      Din punct de vedere tehnic, smartwatch-ul vine echipat la interior cu un procesor MTK2501 o memorie RAM de 24 Mb, ROM 32 Gb, fiind suficient pentru a onora cu succes operatiunile obisnuite de care dispune, notificari si partea de aplicatie fitness. Vei folosi tehnologia bluetooth 4.0 pentru a te sincroniza cu telefonul mobil, transferul de date fiind aproape instant, fara intreruperi sau delay-uri neprevazute. Acesta reuseste de indata sa se sincronizeze la contacte, mesagerie si la calendarul de apeluri (pierduce sau receptionate). Are o baterie de 350 mAh care beneficiaza de o autonomie de pana la 72 de ore, cu un timp de incarcare de 3 ore. 

Recomandare:

       Ca si cuvant de incheiere, Bluboo uWatch este un smartwatch care isi merita pe deplin pretul, un model simplu, pe care il vei indragi de la prima utilizare: Verifica oferta pret

       In plus zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, avand un discount destul de semnificativ pe care merita sa il iei in seama: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *