Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++ REVIEW (2019)

Star-Light WMS-610A++ este o masina de spalat slim moderna cu un numar mare de programe de spalat si un consum foarte redus de energie si apa. Display-ul digital, viteza buna de centrifugare si functiile si tehnologiile moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Star-Light. Chiar daca numele celor de la Star Light nu este prea vocal in mediul publicitar, iar Star-Light WMS-610A++ poate parea un no name, te asigur ca calitatea este un aspect important la acest model. Fabricata chiar la noi in tara, Star-Light WMS-610A++ face parte din gama de masini de spalat pe care le poti achizitiona la un pret foarte bun. Nu este un model care sa impresioneze prin functii avansate sau design, functionarea sa fiind bazata pe numar de programe mari ce acopera nevoile de baza, avand un raport calitate/pret peste medie.

Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED, Alb

Cele mai importante aspecte de care va trebui sa ti cont in alegerea masinii de spalat idealat sunt dimensiunile si capacitatea de incarcare cat si anumite specificatii tehnice precum consumul de energie si apa sau viteza maxima de centrifugare.Al doilea aspect de pe lista de necesitati trebuie sa tina cont de numarul programelor disponibile, posibilitatea reglarii temperaturii apei, a numarului de rotatii pe minut intr-un interval variat,  sau modul de comanda pentru usurinta in utilizare. Si brand-ul este destul de important, dar cu cat este mai cunoscut, cu atat pretul masinii de spalat poate creste uneori chiar nejustificat de mult.

1. Star-Light WMS-610A++, detalii design

Star-Light WMS-610A++ este o masina de splat rufe cu design modern de culoare alba cu un hublou cu rama lata si sticla transparenta. Hubloul are o deschidere foarte larga care permite incarcarea facila a hainelor mai voluminoase dar si a paturilor, lenjeriilor si perdelelor mai mari. Masina are dimensiuni de 41.6 x 59.7 x 84.5 cm si o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane.

 

Manualul de utilizare se poate descarca de aici, aici mai aveti si o lista cu toate documentele acestui produs(manuale, carte de retete, programe) iar aici sunt expuse specificatiile producatorului, care au stat la baza acestui articol.

 

2. Star-Light WMS-610A++, eficienta energetica, consum

Star-Light WMS-610A++ are un motor cu un consum economic de doar 171 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 10 lei. Consumul anual de apa de 9900 de litri este de asemenea unul redus, un ciclu de spalare standard avand un consum de doar 45 litri de apa. Viteza de centrifugare maxima este de 1000 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate reziduala de 53% dupa spalare si centrifugare. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este unul destul de redus, insa cel de centrifugare de 77 dB poate fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

3. Mod de utilizare intuitiv

Panoul de control are in centru un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj rosu sub care se afla 6 butoane pentru pauza si pentru activarea unor functii si optiuni suplimentare. Acest model are 15 programe de spalare care contin optiuni in functie de tesatura (bumbac, sintetice, lana, delicate) sau in functie de haine (camasi, geci cu puf, lenjerie delicata). In plus exista si un program rapid cu o durata de doar 15 minute care este insa potrivit pentru improspatarea unei cantitati mai reduse de rufe.

 Programe de spalat: (15 programe de spalat automat)

– programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, sintetice, delicate, lana, matase, jeans, sport, mixt etc.)

– program prespalare ce adauga o etapa de inmuiere din cadrul ciclului de spalare

– program colorate ideal pentru a pastra culorile intacte (spala la temperatura joasa)

– program clatire intensiva si centrifugare intensiva

– centrifugare (variabila de la 400 – 1000 rpm)

– program Baby Wear ideal pentru hainele celor mici (adauga clatiri suplimentare pentru a elimina urmele de detergent din tesaturi)

– program rapid (15 min), Bumbac 90°, Eco 20°.

4. Functii si tehnologii utilizate:

Fiind un model de generatie noua aceasta masina de spalat rufe utilizeaza mai multe functii si optiuni utile precum “Functie balans” ce aseaza cantitatea de rufe la interior  in mod simetric pentru a elimina dezechilibrele interne ce pot provoca zgomote puternice la punerea in functiune (modelul in cauza este unul silentios), functie timer – ce stabileste durata de punere in functiune a programului ales, programare intarziata ce initiaza startul programului dorit la ora stabilita de utilizator si functie afisare timp ramas, pe displayul central, ce implica durata ramasa pana cand programul activ ia sfarsit. Pentru blocarea accesului copiilor la meniu aveti la dispozitie functia Child Lock iar pentru a spala rufele atunci cand sunteti la serviciu puteti utiliza functia de pornire intarziata.

In concluzie, Star-Light WMS-610A++ este o masina de spalat rufe compacta, cu un design clasic si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si functii sau optiunile utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Star-Light.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat economica, eficienta si la la un pret foarte bunVezi cel mai bun pret 

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

 

Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *