Masina de spalat rufe Hansa AWB510LP – PRET & PARERI (2019)

Hansa AWB510LP este o masina de spalat rufe compacta, cu un design clasic si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si functii sau optiunile utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Hansa. Hansa AWB510LP este o masina de spalat compacta, usor de integrat in locuinta proprie, ce masoara in dimensiuni: 44 cm adancime, 59,7 cm latime, 84.5 inaltime, avand o greutate de 64 Kg.

Compania de renume Hansa avand origini in Stuttgard, Germania, este un important livrator de produse electrocasnice la noi in tara, produsele sale fiind vandute in peste 50 de tari de pe continentul european, african sau asiatic. Produsele frigorifice, masinile de spalat rufe si vase sau aragazurile Hansa au specificatii tehnice foarte bune, adresandu-se clientilor cu venituri medii si mari. O astfel de masina de spalat cu specificatii bune este si modelul lansat recent a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza. 

Masina de spalat rufe Hansa AWB510LP, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Masina de spalat rufe de noua generatia

Hansa AWB510LP este o masina de spalat din gama 2019 care  are un design clasic de culoare alba, panou cu comanda electronic fara afisor si hublou cu sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi de 170 de grade care va va permite sa incarcati usor si rufele mai voluminoase. Acest model are o adancime de doar 44 cm, putand fi instalat sub blatul din bucatarie sau intr-o baie de dimensiuni mai mici. Capacitatea de incarcare a masinii este de 5 Kg, ceea ce o face potrivita pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familiile fara copii.

Consum energetic foarte redus

Hansa AWB510LP este un model foarte economic incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Consumul de apa de 40 de litri per ciclu de spalare este de asemenea unul redus, insa gradul de umiditate al rufelor dupa centrifugare la viteza maxima de 1000 de rotatii pe minut este unul destul de ridicat. Zgomotul de spalare de 61 dB este unul rezonabil, dar cel de centrifugare atinge 77 dB, o valoare mare daca luam in considerare viteza mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele. 

Mod de utilizare intuitiv

Panoul de control are in centru un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj rosu sub care se afla 6 butoane pentru pauza si pentru activarea unor functii si optiuni suplimentare. Acest model are 15 programe de spalare care contin optiuni in functie de tesatura (bumbac, sintetice, lana, delicate) sau in functie de haine (camasi, geci cu puf, lenjerie delicata). In plus exista si un program rapid cu o durata de doar 15 minute care este insa potrivit pentru improspatarea unei cantitati mai reduse de rufe.

Programe de spalat: (15 programe de spalat automat)

– programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, sintetice, delicate, lana, matase, sport, etc.)

– program prespalare ce adauga o etapa de inmuiere din cadrul ciclului de spalare

– centrifugare (variabila de la 400 – 1000 rpm)

– program rapid (30 min)

Tehnologii utilizate:

Fiind o masina de spalat rufe de ultima generatie, Hansa AWB510LP utilizeaza tehnologii, functii si optiuni moderne precum Smart Sensors care optimizeaza consumul de resurse cu ajutorul a 4 senzori inteligenti, Flow Control care eficientizeaza consumul de detergent sau sistemul electronic de control al balansului care reduce vibratiile si zgomotul. In plus, aveti la dispozitie si o functie de pornire intarziata cu un interval de 24 de ore sau o functie de blocare a accesului copiilor la meniu. Sistemul Overflow opreste imediat functionarea masinii de spalat in cazul detectarii de scurgeri de apa nedorite in zona menanismelor interne sau la exterior. Sistemul de detectie spuma optimizeaza ciclul de spalat astfel incat nivelul sa fie optim pentru o curatare completa a rufelor (detergetiti care ofera mai multa sau mai putina spuma raportata la timpul de inmuiere al detergentului). Sistemul (WPS) Waterproof este prevăzut cu două ventile electromagnetice la nivelul robinetului. Dacă primul ventil cedează, cel de-al doilea închide admisia. Furtunul cu două straturi oferă un nivel înalt de protecţie: dacă apar defecte la furtunul interior, apa va curge prin manşonul exterior în colector.

Consum si eficienta energetica:

Fiind un model incadrat la clasa A+, consumul anual energetic inregistrat ajunge la valoarea de 167 kWh (masina compacta, de mici dimensiuni – efiicenta), Utilizata in cadrul unui program standard, consumul sau nu va depasi 0.85 kWh. O alta resursa, cea a apei, atinge valoarea de consum de 9240 l.

In concluzie, Hansa AWB510LP este o masina de spalat rufe compacta, cu un design clasic si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si functii sau optiunile utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Hansa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat economica, eficienta si la la un pret foarte bunVezi cel mai bun pret 

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

 

Masina de spalat rufe Hansa AWB510LP, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *