REVIEW: Heinner HSWM-AD65BL – Masina de spalat rufe semiautomata

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD65BL ofera o alternativa eficienta si foarte ieftina spalatului manual al rufelor. Heinner HSWM-AD65BL este un model semiautomat, deci cumva poseda aproximativ aceleasi capacitati tehnice ca o masina de spalat normala. Avand o capacitate de spalare in regim semiautomat de 6.5 Kg, este excelenta pentru o familie de 3-4 membrii. Heinner HSWM-AD65BL este un produs al unei marci destul de cautate la noi in tara, cu produse fiabile, mai ieftine sau mai scumpe. Heinner HSWM-AD65BL este un model compact, usor de integrat in locuinta proprie (44.8 cm x 88.5 cm x 76.1 lxLxh).

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD65BL,6.5 Kg, 4.6 Kg, Alb/Albastru

Heinner HSWM-AD65BL, aspect exterior:

Heinner HSWM-AD65BL este o masina de spalat practica, intr-o nuanta de alb, cu detalii bleu. Aceasta vine cu o deschidere verticala, ce permite o usoara introducere a hainelor in interiorul sau. Folosirea se dovedeste atat de simpla, avand in vedere lipsa unor programe sofisticate, ce ar putea da batai de cap utilizatorilor. In partea superoara este disponibil panoul de comanda impreuna cu selectorul de programe, temporizatorul si cel de temperatura. Utilizatorul are posibilitatea de a urmari intreg procesul de la interior prin fereastra superioara. Este o masina usor de utilizat, panoul de comanda fiind dotat cu functii intuitive si in plus nu ai nevoie de o conexiune permanenta la o sursa de apa curenta.

Consum energetic, resurse:

Un consum redus, acesta este principalul atribut al produsului prezentat in acest material. Si este exact ce utilizatorii au nevoie. Astfel, ea face parte din clasa A+, ceea ce inseamna ca nu consuma foarte multa enegie electrica. Si consumul de apa nu este unul foarte mare, modelul de fata fiind unul destul de economic, de aproximativ 8-9 litri de apa per spalare. Interiorul este format din doua cuve separate, una pentru spalare si alta de dimensiuni mai mici pentru stoarcere.

Manualul de utilizare se poate descarca de aici, aici mai aveti si o lista cu toate documentele acestui produs(manuale, carte de retete, programe) iar aici sunt expuse specificatiile producatorului, care au stat la baza acestui articol.

 

Mod de utilizare:

Heinner HSWM-AD65BL este o masina semiautomata versatila ce poate fi utilizata in contextul functiei de spalare cat si uscare. Compartimentul masinii de spalat are o capacitate de 6.5 Kg iar pentru functia de uscare, mai mult de 4.6 Kg, nu vei putea utiliza. Fiind un model semiautomat, multe din functiile spandard implica si utilizatorul, astfel pentru operatiuni ca, functia de inmuiere, evacuare, stoarcere, utilizatorul trebuie sa apeleze la butoanele din zona panoului de comanda pentru a parcurge pasii impliciti ai procesului de spalare. La fiecare interventie, se va auzi un semnal sonor, care te va atentiona cu privire la aceste aspecte. Modul de functionare implica mai intai alegerea programului de spalare, selectia timpului de spalare in intervalul 1- 35 min, selectia timpului de stoarcere in intervalul 1- 5 min, evacuarea apei reziduale, inmuiere si apoi finalizare program. Dupa spalare se poate incepe procesul de uscare propriu-zis.

Functii si tehnologii utilizate:

In calitate de tehnologii, remarcam prezenta functiei “Air Dryer” ce implica o uscare a rufelor prin ventilare suplimentara. Astfel hainele sunt protejate pentru a nu se deteriora in vederea unui flux de aer fierbinte continuu care ar fi avut influente negative. La interior gasim si un sistem de filtrare ce impiedica acumularea de scame provenite in urma procesului de spalare. In zona filtrului se poate ajunge usor pentru a se curata si a relua procesul de spalare in deplina siguranta si eficienta. Heinner HSWM-AD65BL este o masina eficienta si in acelasi timp silentioasa, nivelul zgomotului fiind in limitele medii de aproximativ 60 dB.

In concluzie, Heinner HSWM-AD65BL este o masina de spalat rufe compacta, cu un design clasic si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si functii sau optiunile utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Heinner.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat economica, eficienta si la la un pret foarte bunVezi cel mai bun pret 

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

 

Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-AD65BL,6.5 Kg, 4.6 Kg, Alb/Albastru

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *