Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1221P pareri (2019)

Daewoo DWD-8T1221P este masina de spalat rufe pe care si-ar dori-o oricine. Este un model nou, din generatia 2019, cu un design modern, si functional foarte buna in raport cu numarul de programe si tehnologiile utilizate. Pretul din magazine este unul in masura sa acopere aceste dotari, nu as spune exagerat de mult, dar nici accesibil. Partea buna e ca doar saptamana aceasta, Daewoo DWD-8T1221P beneficiaza de o reducere suplimentara, ce o face mult mai atractiva: Vezi pret actualizat 

Am facut o analiza prin comparatie cu alte modele iar in final am concluzionat ca Daewoo DWD-8T1221P este un model ce merita aceasta investitie, o masina de spalat de calitate cu multiple functii si programe ce ofera un ajutor de nadejde.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1221P, 8.5 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 16 programe, Alb

Daewoo DWD-8T1221P are in dotare numeroase functii de spalare plecand de la numarul variat de programe, 16, are o viteze la centrifugare de 1200 rpm si capacitate maxima de spalare rufe de 8.5 Kg. Imi place si acest nou mod de abordare al designului, este o masina de spalat moderna, cu functii de apel usor de accesat prin intermediul panoului de comanda central. Ca sa stii in mod exact cum distribui spatiul in interiorul locuintei, dimensiunile specifice modelului Daewoo DWD-8T1221P sunt urmatoarele: 56 x 59.5 x 85 cm. Modul de incarcare al rufelor se face frontal, hubloul avand un diametru generos de 30 cm pentru accesul rufelor voluminoase. Taburul in format unic HEXA beneficiaza de orificii de dimensiune 2.3 mm fiind special conceput pentru a oferi o spalare delicata a rufelor.

Consum energetic, eficienta:

 

Daewoo DWD-8T1221P este un model foarte economic incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Consumul de apa de 40 de litri per ciclu de spalare este de asemenea unul redus, insa gradul de umiditate al rufelor dupa centrifugare la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut este unul destul de ridicat. Zgomotul de spalare de 65 dB este unul rezonabil, dar cel de centrifugare atinge 78 dB, o valoare mare daca luam in considerare viteza mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele. Masina de spalat Daewoo DWD-8T1221P beneficiaza de un design special al peretilor laterali ce diminueaza zgomotul si vibratiile ce survin in timpul procesului de spalare automat.

Panou de comanda, utilizare:

 

Functiile si programele care pot fi setate din zona panoului de comanda devin active prin atingerea ecranului cu functie touchscreen. Ecranul generos imediat preia informatia si o afiseaza pe afisorul LED aferent care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc. Tot in zona panoului de comanda regasim compartimentele de alimentare pentru detergent. Poti utiliza masina de spalat Daewoo DWD-8T1221P folosing detergent granulat sau lichid. Modul de utilizare este simplu, prima data e nevoie sa adaugi detergent pentru prespalare in compartimentul I, sa adaugi detergent pentru spalarea principala in compartimentul II, sa adaugi balsamul pentru rufe, sa alegi durata si temperatura.

Imagini pentru Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1221P

Butonul de temperatură: Este utilizat pentru selectia temperaturii
Selecțiile disponibile (de la rece la max °C) variază pentru fiecare ciclu. 
Butonul de centrifugare: Este utiliza pentru a selecta viteza de centrifugare.
Butonul de temporizareîncepere întârziată a programului (de la 3 până la 24 de ore în trepte de câte o oră).
Butonul Start/Pause: La o singura apasare de buton masina de spalat porneste ciclul de spalare. La a doua apasare de buton, se opreste functionarea acesteia.

Programe de spalat: (16 programe de spalat automat)

Poti apela la programele adaptate tipurilor de tesatura (bumbac, sintetice, delicate, lana, matase, jeans, sport, mixt etc.), Quick Wash (spalare rapida) – speli rapid o cantitate de rufe generoasa. spalare intensiva la temperatura ridicata, Spin (centrifugare) pentru stoarcerea apei eficiente din rufe, Rise + Spin (clatire = centrifugare) se folosește pentru eliminarea restului de detergent și extragerea apei din haine. Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1221P beneficiaza si de program special de curatare a tamburului (Drum Clean). Acest ciclu este stabilit special aplică o sterilizare la temperatură ridicată, de 60/95 °C, pentru ca tamburul și tubul să fie mai ecologice.

Functia Sanitize face o curatare interna pentru a elimina urmele de detergent in exces, procedeu care se aplica cel mai des atunci cand speli hainele celor mici. Este important ca detergentul sa nu ramana in tesatura deoarece acesta poate provoca in timp leziuni ale pielii sau alergii multiple.

Cu ciclul Pre-Wash se realizeaza un procedeu primar de prespalare a rufelor. Optiunea Dark care asigura protectia rufelor de culoare inchisa, prin utilizarea unei temperaturi de spalare mai reduse, astfel incat culorile sa isi pastreze pentru mai mult timp nuanta proprie. Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1221P beneficiaza de program Mixed – pentru un mix de tesaturi, Wool – speli haine din lana, spalare manuala la temperatura joasa si Shirts – program dedicat pentru spalatul camasilor.

Functii si tehnologii utilizate:

Functia de memorare la oprirea alimentarii retine toate setarile de lucru din cursul ciclului de spalare, ca siguranta in cazul unei intreruperi a curentului. Alte functii interesante disponibile la acest model fac referire la “Functia balans” care aseaza cantitatea de rufe la interior  in mod simetric pentru a elimina dezechilibrele interne ce pot provoca zgomote puternice la punerea in functiune (modelul in cauza este unul silentios), functie timer – ce stabileste durata de punere in functiune a programului ales, programare intarziata ce initiaza startul programului dorit la ora stabilita de utilizator si functie afisare timp ramas, pe displayul central, ce implica durata ramasa pana cand programul activ ia sfarsit. Pentru blocarea accesului copiilor la meniu aveti la dispozitie functia Child Lock iar pentru a spala rufele atunci cand sunteti la serviciu puteti utiliza functia de pornire intarziata.

In concluzie, Daewoo DWD-8T1221P este o masina de spalat rufe adaptata cerintelor din 2019, cu un design modern si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si functii sau optiunile utile sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produse de Daewoo.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat economica, eficienta si la la un pret foarte bunVezi cel mai bun pret 

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

 

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-8T1221P, 8.5 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 16 programe, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *